Antena Căutare

Violenta in scoli continua: Elev aruncat pe geam de colegi!

Jocurile din scoli devin tot mai periculoase. Un elev de numai 12 ani a fost aruncat de patru dintre colegii lui, peste pervazul geamului, de la etajul unu. Mai grav e ca totul s-a intamplat in timpul unei ore, iar profesorul nu se afla in clasa.

Copilul a cazut pe copertina de la intrarea in scoala, aflata la un metru sub fereastra. A avut noroc ca nu s-a dezechilibrat caci s-ar fi putut intampla o tragedie.

Mama baiatului a facut reclamatie la Inspectoratul Scolar si a depus plangere la Politie. Femeia ii acuza pe profesori ca au incercat sa ascunda incidentul: "N-au anuntat nici Inspectoratul, n-au anuntat nici Politia, nici pe mine. N-au chemat o ambulanta sa vada copilul in ce stare este, n-au facut nimic".

Profesorii, audiati de politisti, sustin ca totul ar fi fost doar un joc intre copii, iar agresorii ar fi fost deja iertati, pentru ca si-au recunoscut vina.

Teroare pentru o familie din judetul Suceava: Mesaje zilnice de amenintare si casa incendiata!... Un roman ar trebui sa-si economiseasa 30 de ani salariul, ca sa-si cumpere un apartament! Dar un australian?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x