Antena Căutare

Vreme ca la sfârşit de iulie! Zonele din țară unde temperaturile vor urca până la 35 de grade Celsius

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă că în acest sfârşit de săptămână se vor înregistra temperaturi de vară în toată ţara, maximele ajungând la 34-35 de grade. La munte şi la mare vremea va fi la fel de călduroasă. „Vremea va fi călduroasă în toată ţara. În partea de Sud a ţării ajungem şi la 34, izolat chiar şi 35 de grade. În Bărăgan este cel mai cald. Evident, nu sunt temperaturi obişnuite pentru această perioadă. În general, 22-28 sunt temperaturile obişnuite. În acest weekend, cel mai răcoare va fi dimineaţa, în depresiuni”, a declarat reprezentantul ANM, Oana Păduraru.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă că în acest sfârşit de săptămână se vor înregistra temperaturi de vară în toată ţara, maximele ajungând la 34-35 de grade. La munte şi la mare vremea va fi la fel de călduroasă.

„Vremea va fi călduroasă în toată ţara. În partea de Sud a ţării ajungem şi la 34, izolat chiar şi 35 de grade. În Bărăgan este cel mai cald. Evident, nu sunt temperaturi obişnuite pentru această perioadă. În general, 22-28 sunt temperaturile obişnuite. În acest weekend, cel mai răcoare va fi dimineaţa, în depresiuni”, a declarat reprezentantul ANM, Oana Păduraru.

Sursa: Antena 3

Mesajul unui chirurg dintr-un spital din România a revoltat întreaga Românie: „Mâna dreaptă, după 12 ore de operații la ... Accident spectaculos, suprins de camerele de supraveghere. Nu a acordat prioritate și a făcut trei victime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x