Antena Căutare

VREMEA 14 februarie. VREMEA REA ține cu îndrăgostiții! Ce să faci când e cod galben de precipiații și ninsori

Credeați că vremea rea le va putea strica îndrăgostiților cheful de petrecere? Dimpotrivă!

VREMEA 14 februarie. Credeați că vremea rea le va putea strica îndrăgostiților cheful de petrecere? Dimpotrivă! Uite ce poți să faci când afară e cod galben de precipiații și ninsori.

VREMEA 14 februarie. De Ziua Îndrăgostiților, meterorologii au anunțat cod galben de precipitații și ninsori. În București, predomină ploile în cantități cam spre 20 de l/mp, începând din a doua parte a nopții ce urmează și până spre mâine seară. Trecător, așteptăm lapoviță și chiar ninsoare, dar de scurtă durată.

VREMEA 14 februarie. VREMEA REA ține cu îndrăgostiții! Ce să faci când e cod galben de precipiații și ninsori

Prognoza meteo 14 februarie, Sfântul Valentin. Vremea va fi predominant închisă şi pe arii extinse vor cădea precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare. Doar în extremitatea sudică şi de sud-est a ţării vor predomina ploile. Vor fi condiţii de polei sau de gheţuş. Vântul va avea intensificări pe crestele montane, unde va viscoli ninsoarea, iar temporar şi la cote mai reduse vor fi intensificări şi în sudul, centrul şi estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 grad în nordul Moldovei şi 8 grade în Dobrogea, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 şi 3 grade.

VREMEA REA ține cu îndrăgostiții! Idei de a petrece ”Valentine`s Day” profitând de vremea rea

Dacă vremea de afară vă împiedică să petreceți Ziua Îndrăgostiților în oraș, nu e tragedie. Puteți începe distracția în doi preparând o cină romantică. Dacă ești în pană de idei, îți dăm aici câteva indicii despre Valentine`s Day 2018. Meniul perfect de Ziua Îndrăgostiților: mic dejun, prânz, cină.

VREMEA 14 februarie. VREMEA REA ține cu îndrăgostiții! Ce să faci când e cod galben de precipiații și ninsori

Pentru ca meniul de Sfântul Valentin să fie complet, nu ar strica nici o băutură afrodiziacă pe care să i-o prepari chiar tu.

Ambianța perfectă este remediul ideal pentru a contracara atmosfera rece de afară, așadar muzica are un rol esențial. Dacă nu ai deja un playlist stabilit, nu ar strica să arunci o privire pe această listă cu cele mai romantice 9 piese din toate timpurile.

Filmele sunt temelie pentru un univers perfect de Valentine`s Day, iar vremea rea anunțată de meteorologi este motivul perfect de a viziona cel mai romantic din toate timpurile, clasicul Casablanca (1942) regizat de Michael Curtiz, cu Ingrid Bergman, Humphrey Bogart și Paul Henreid în rolurile principale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Odată stabilit programul de Ziua Îndrăgostiților, codul galben de ninsori și precipitații anunțat de meteorologi pentru 14 februarie poate să vină! Vremea rea chiar ține cu îndrăgostiții, nu-i așa?

Citește și: HOROSCOP ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR 2018. Cum te îmbraci ca să-i atragi iubirea, în funcție de zodie

Femeile în concediu de maternitate vor primi mai puțini bani! Cum le afectează revoluția fiscală... Orașul din România cu cele mai scumpe chirii! Trendul este în creștere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x