Antena Căutare

VREMEA 31 ianuarie. Temperaturi ridicate în toată România

Primăvara și-a intrat în drepturi, astfel că vremea se menține anormal de caldă pentru această perioadă a anului.

Vremea 31 ianuarie. Temperaturi ridicate în toată România. Primăvara și-a intrat în drepturi, astfel că vremea se menține anormal de caldă pentru această perioadă a anului.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile vestice, nordice și centrale, unde numai izolat vor fi precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi pe creste.

Temperaturile maxime vor avea valori de la 0...1 grad în estul Transilvaniei, până la 11...12 grade în sud-vestul extrem, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 și 4 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, până în jurul a -9 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață, mai ales în sud-estul teritoriului.

Prognoza meteo, 31 ianuarie. La Bucureşti vremea se va menține mult mai caldă decât în mod normal la sfârșitul lunii ianuarie, deși valorile termice vor marca o scădere față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 9...10 grade, iar cea minimă de -4...-2 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.

Fii la curent cu prognoza meteo pentru București, Constanța, Timișoara, Cluj-Napoca, Craiova.

Anunțul APOCALITIC al meteorologilor făcut în urmă cu puțin timp, Ce se întâmplă în următoarele zile în România: „E ANOR... Panică ÎN ȘCOALĂ. Elevii AU PRIMIT ANTIBIOTICE. Părinții sunt în stare de alertă după decizie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x