Antena Căutare

Vremea în luna mai. Se anunță valori termice mai scăzute în zona Moldovei

Vremea în luna mai se anunță cu temperaturi mai scăzute în Moldova decât în restul României. Administrația Națională de Meteorologie(ANM) prognozează valori climatologice apropiate de media normală în sud, sud-est şi vest.

Vremea în luna mai se anunță cu temperaturi mai scăzute în Moldova decât în restul României. ANM prognozează valori climatologice apropiate de media normală în sud, sud-est şi vest.

Luna mai se anunță una cu temperaturi mai scăzute pentru zona Moldovei, între 10 și 17 grade Celsiua, valori termice mai ridicate, de până la 18 grade Celsius se vor înregistra în Muntenia, Oltenia şi Banat. În ceea ce privește precipitațiile, în luna mai, zona Maramureşului ar putea ajunge la cantități de 89 l/mp, în Muntenia la 86 l/mp, în Crişana până la 85 l/mp, iar în Banat la 84 l/mp. De asemenea, în Dobrogea cantităţile de precipitaţii sunt estimate între 16 şi 47 l/mp.

COLECTIV. Detalii noi despre Andrei Găluț, singurul supraviețuitor din trupa Goodbye to Gravity!... Ultimul anunț al meteorologilor despre starea vremii pe 1 mai: „Din păcate, vom avea temperaturi foarte mari, dar și... ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x