Antena Căutare

Vremea se schimbă radical în următoarele ore! Se întoarce canicula şi se vor înregistra temperaturi de până la 36 de grade

După ce ploile ne-au dat bătăi de cap timp de câteva zile, astăzi şi mâine vremea se va schimba radical, căci se va întoarce canicula.

După ce ploile ne-au dat bătăi de cap timp de câteva zile, astăzi şi mâine vremea se va schimba radical, căci se va întoarce canicula.

Astfel, în Oltenia, va fi o zi fierbinte, căci temperaturile vor urca până la 30 de grade Celsius, iar vântul adie plăcut, soarele fiind generos. În Bucureşti, în schimb, meteorologii anunţă 30 de grade Celsius.

În sudul ţării, maximele trec de pragul de caniculă şi ajung până la 36 de grade, iar indicele de temperatura/umezeală ITU va atinge pragul critic de 80 de unităţi.

Nici la mare nu plouă, iar soarele va fi prezent toată ziua pe cer pe litoral. Vor fi până la 31 de grade, iar vântul nu trece de moderat.

Vremea este caniculară şi vineri, când meteorologii prognozează 36 grade în Banat şi în sudul Olteniei. În Bucureşti, temperaturile mai urcă puţin, astfel că la amiază se vor înregistra 32 de grade.

Părinții au dreptul la o zi liberă pentru îngrijirea sănătății copilului! Ce trebuie să faci pentru a profita de asta... Observator 19. Spitalele bucureștene, bombe biologice!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x