Antena Căutare

Vremea se schimbă radical: vin ninsorile şi gerul! Când începe să ningă în Bucureşti

Începând de săptamâna viitoare vremea se va răci accentuat iar ninsorile işi vor face apariţia şi în sudul ţării, potrivit meteorologilor.

Începând de săptamâna viitoare vremea se va răci accentuat iar ninsorile işi vor face apariţia şi în sudul ţării, potrivit meteorologilor.

Din cauza unui val de aer rece, care pătrunde în Europa dinspre Oceanul Arctic, temperaturile vor fi cu 5 – 8 grade Celsius mai scăzute decât media normală pentru această perioadă.

Vor avea loc căderi masive de zăpadă în Alpi, dar şi în vestul Sloveniei, în Croaţia, Bosnia, Serbia, Muntenegru, iar frontul de aer rece va ajunge şi în România.

„Vremea se raceste la finalul lunii decembrie, când vom avea primele ninsori. Mai abundente vor fi în centru, est, sud-est şi posibile ninsori în nord, centru şi la munte. Sunt posibile nopţi geroase în nord şi în centru”, a declarat un reprezentant al Administratiei Naţionale de Meteorologie.

Doliu in teatrul romanesc. Actorul Gelu Zaharia a murit la 74 de ani... Horoscop 17 decembrie. Duminica aceasta trei zodii sunt lovite de ghinion! Pe tine te ocoleşte?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x