Antena Căutare

VREMEA,1 FEBRUARIE. Schimbări de temperatură în România! Ce ne așteaptă

Schimbările climatice sunt îngrijorătoare, având în vedere că, în unele regiuni diferențele de temperatură sunt  chiar cu 15 grade mai mari decât cele normale

Vremea, 1 februarie 2018. În România, temperaturile se vor menține mai ridicate decât în mod normal pentru această dată.

Schimbările climatice sunt îngrijorătoare, având în vedere că, în unele regiuni diferențele de temperatură sunt chiar cu 15 grade mai mari decât cele normale. .

Prognoza meteo 1 februarie. Valorile maxime se vor încadra între 6 grade in estul Transilvaniei și 15 grade in dealurile Banatului, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 6 grade. Nebulozitatea se va accentua și treptat, mai ales în partea a doua a intervalului, precipitațiile vor cuprinde cea mai mare parte a țării.

Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în zona montană, unde la rafală se vor depăși viteze de 80...90 km/h, iar trecător ninsoarea va fi viscolită și zăpada spulberată.

Trecător, în depresiuni, vor fi condiţii de polei. Temperaturile minime se vor încadra între -7 şi 3 grade. Dimineaţa, se va semnala ceaţă, mai ales în sud-est.

Cum va fi vremea în București, Constanța, Timișoara, Cluj-Napoca, Craiova.

Primăvara bate la ușă? Meteorologii au făcut anunțul! Cum va fi vremea în perioada următoare... Un poliţist de frontieră din Maramureş a fost stropit cu benzină şi ameninţat că i se va da foc de nişte traficanţi pe c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x