Antena Căutare

Week-end cu temperaturi ridicate pentru aceasta perioada. Vezi prognoza meteo!

Sfarsitul de saptamana va aduce temperaturi de primavara, iar in unele zone din tara acestea se vor situa peste normele meteorologice normale ale perioadei, respectiv pana la 24 de grade Celsius, potrivit Raportului publicat astazi de Ministerul Mediului si Padurilor (MMP). Astfel, in intervalul 23 martie, ora 9:00 - 24 martie, ora 9:00, la nivel national, vremea va fi frumoasa si se va mentine mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada.

Cerul va fi variabil la senin, vantul va sufla slab pana la moderat, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade Celsius, in timp ce minimele se vor situa, in general, intre zero si 8 grade Celsius.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Meteorologii estimeaza ca temperatura maxima va ajunge in jurul valorii de 21 grade Celsius la statia Baneasa si de 22 grade la Filaret. Pe timpul noptii, se vor inregistra temperaturi intre 5 si 7 grade Celsius, la statia Baneasa, respectiv Filaret.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Vineri (23 martie)
In tara, vremea va fi frumoasa si se va mentine mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade, iar cele minime intre -2 si 8 grade. Presiunea atmosferica va fi in scadere.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 20-21 de grade, iar cea minima de 5-7 grade. Presiunea atmosferica va fi in scadere.

Sambata (24 martie)
In tara, vremea se mentine in general frumoasa si calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nord-estul tarii si la munte unde vor fi conditii ca izolat sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 22 de grade, iar cele minime, in general, intre 0 si 8 grade. Presiunea atmosferica va creste usor.

In Bucuresti, vremea se va mentine frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade, iar cea minima va fi de 6-8 grade. Presiunea atmosferica va creste usor.

Duminica (25 martie)
In tara, vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada din an. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in zona de munte, precum si in regiunile extracarpatice, unde pe arii restranse va ploua. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari la munte, iar spre sfarsitul intervalului in nord-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 20 de grade, iar cele minime intre -2 si 8 grade.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu unele innorari si trecator vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 18-19 grade, iar cea minima de 5-7 grade.

Luni (26 martie)
In tara, vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada din an, desi temperatura aerului va marca o scadere usoara in regiunile estice/nord-estice. Cerul va fi temporar noros izolat va ploua slab in regiunile extracarpatice si in zona de munte, unde pe crestele cele mai inalte vor fi posibile precipitatii mixte. Vantul va avea intensificari temporare in special la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general intre 10 si 20 de grade, iar cele minime intre -3 si 7 grade, usor mai scazute in depresiuni.

Sursa: Antena3.ro

Foto: EPA/Intact Images

Dosarul Boldea. Procurorii au gasit un laptop si mai multe hard-uri de calculator intr-un garaj... Primaria Sectorului 3 cheltuieste pe metrul patrat de spatiu verde de 30 de ori mai mult decat Viena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x