Antena Căutare

Zeci de bikeri l-au condus pe ultimul drum pe Sabin Zabarcencu, vicecampionul national la motociclism viteza

I-au spus adio prietenului lor cu motoarele turate la maximum. Zeci de bikeri l-au condus pe ultimul drum pe Sabin Zabarcencu, vicecampionul national la motociclism viteza, care a murit strivit de masina pe care o repara. Tanarul a fost inmormantat la Breaza.

Motocicletele au fost viata lui, si tot motocicletele l-au condus pe ultimul drum. Zeci de motociclisti s-au adunat la Breaza ca sa-i spuna adio lui Sabin Zabarcencu.

Cat timp a fost pe motocicleta moartea nu l-a putut ajunge. A facut-o insa atunci cand Sabin nu se astepta, in timp ce repara o masina.

Motocicleta lui Sabin a fost pornita, in cimitir, pentru ultima data.

Sabin Zabarcencu urma sa-si sarbatoreasca peste doua saptamani ziua de nastere. In urma sa au ramas doi copii, o fetita de 9 ani si un baietel de numai o luna.

Urmarire cu focuri de arma, in Mehedinti! Politistii au folosit pistoalele ca sa-i opreasca pe doi hoti prinsi in flagra... Procurorii si ofiterii DGA si-au petrecut noaptea in sediile universitatii "Vasile Goldis"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x