Antena Căutare

20.000 de kilometri şi 335 de oraşe străbătute! Torţa olimpică a ajuns, în sfârşit, la Rio

O zi ne mai desparte de deschiderea oficială a Jocurilor Olimpice. Tora olimpică a ajuns, ieri, în Rio de Janeiro, oraşul care va găzdui ediţia de anul acesta. Sute de oameni au împânzit metropola braziliană pentru a întâmpina flacăra. Cu toate acestea, evenimentul nu a fost lipsit de proteste

O zi ne mai desparte de deschiderea oficială a Jocurilor Olimpice. Torţa olimpică a ajuns, ieri, în Rio de Janeiro, oraşul care va găzdui ediţia de anul acesta. Sute de oameni au împânzit metropola braziliană pentru a întâmpina flacăra. Cu toate acestea, evenimentul nu a fost lipsit de proteste

După un drum de peste 20.000 de kilometri şi 335 de oraşe străbătute, torţa olimpică a ajuns la Rio pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Torţa a intrat în oraşul-gazdă pe o barcă ce a traversat Golful Guanabara. Cel care a oficiat evenimentul a fost primarul oraşului.

"Trăiască Jocurile Olimpice, iar eu întâmpin torţa în acest oraş, dragostea vieţii mele, Rio de Janeiro! Mulţumesc foarte mult", a spus Eduardo Paes, primarul oraşului Rio de Janeiro.

Flacăra olimpică a fost întâmpinată de sportivi şi sute de localnici şi turişti, dar şi de forţele de ordine. În Rio, securitatea a fost sporită din cauza riscului ridicat de atentate.


Nu toţi cetăţenii sunt entuziasmaţi de evenimentul sportiv. Zeci de oameni au protestat faţă de fondurile cheltuite pentru organizarea Jocurilor Olimpice.


Cu o zi înainte de începerea Jocurilor, angajaţii pun la punct ultimele detalii pe stadionul Maracana, acolo unde va avea loc ceremonia de deschidere. Oficialii din Rio de Janeiro au fost criticaţi dur din cauza slabei organizări şi a condiţilor precare de cazare.

Steaua București s-a calificat în play-off-ul Champions League!... Oau, ce schimbare! Micuțul pe care-l cunoaște o lume întreagă s-a făcut băiat mare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x