Antena Căutare

AC Milan a castigat Trofeul Berlusconi

Traditionala intalnire anuala intre AC Milan si Juventus, contand pentru Trofeul Berlusconi, a fost castigata de campioana Italiei, care s-a impus cu 2-1 si a pastrat cupa „acasa”.


Desi s-a bazat in atac doar pe Cassano, echipa lui Massimiliano Allegri a deschis scorul inca din start, prin Boateng, pentru ca olandezul Seedorf sa faca 2-0 dupa 22 de minute. Replica lui Juve a venit abia in repriza a doua, atunci cand Mirko Vucinic a marcat golul de onoare al Batranei Doamne.

„Am jucat excelent in prima repriza, dar dupa pauza, si din cauza caldurii, lucrurile s-au mai schimbat. Baietii s-au descurcat bine si sper sa-i vad in aceeasi forma mereu", a declarat Massimo Allegri.

Noul antrenor al lui Juventus, Antonio Conte, a analizat atat partile pozitive, cat si pe cele negative din jocul echipei sale: „Prima parte a fost un exemplu despre ce nu trebuie sa facem. In schimb, in repriza a doua, am fi meritat sa egalam. Schimbarea a venit din determinarea si puterea echipei de a reactiona".

Echipe:

AC MILAN (4-3-1-2):
Abbiati - Abate, Nesta, Bonera, Taiwo - Gattuso, Ambrosini, Seedorf - Emanuelson - Boateng, Cassano. Antrenor: M. Allegri.

Au mai jucat: Oddo, Ely, Zambrotta, K. Boateng, Antonini si Flamini

JUVENTUS (4-2-4):
Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, De Ceglie - Marchisio, Pirlo, Krasic - Matri, Vucinic, Vidal. Antrenor: A. Conte.

Au mai jucat: Del Piero, Paquato, Quagliarella, Pazienza, Zigler

VIDEO! Ionut Lupescu si-a dat demisia din FRF: "Vreau sa incep o noua etapa in activitatea mea manageriala"... Gabriel Torje, transferat la Udinese! Dinamo ar putea castiga 7 milioane de euro!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x