Antena Căutare

Andrei Gheorghe a murit. Dialog de colecție între jurnalist și Ionuț Lupescu în urmă cu 20 de ani, în timpul Mondialului din Franța: ”Rareori am senzația că luptăm!”

Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune a fost găsit mort seara trecută în baia din locuința personală.

Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune a fost găsit mort seara trecută în baia din locuința personală.

Andrei Gheorghe nu a avut numeroase tangențe cu lumea fotbalului, însă în arhivă au rămas niște imagini de colecție din 1998, dintr-o emisiune TV realizată în timpul Campionatului Mondial de Fotbal din Franța. ultimul la care a participa naționala României. Jurnalist a avut atunci un schimb de replici aprins cu Ionuţ Lupescu, subiectul fiind evoluția echipei naţionale a României.

Andrei Gheorghe se arăta atunci extrem de dezamăgit de faptul că naţionala juca foarte bine până în momentul în care marca un gol, ca mai apoi să ţină de rezultat. În replică, actualul candidat la alegerile pentru Federația Română de Fotbal, Ionuţ Lupescu i-a transmis lui Andrei Gheorghe că nu are încredere în echipă şi a specificat că suporterii mereu cer mai mult de la naţională.

Andrei Gheorghe: ”O acuzație subiectivă la adresa echipei naționale. În general, românii joacă fantastic de bine până marchează un gol. După aceea mi-e foarte frică. Tot timpul am senzația că noi ținem de rezultat. Rareori am avut senzația că noi luptăm fabulos. Rareori am trăit un meci liniștit. În general, mi-e foarte teamă după ce marcăm un gol.

Andrei Gheorghe a primit și replica de la Lupescu: ”Înseamnă că nu aveți încredere în echipă, iar acest lucru e cel mai rău.” Ionuţ Lupescu, actualul candidat la preşedinţia FRF nu făcea parte din lotul naţionalei pentru turneul final din Franţa.

SCANDAL MONDIAL! Au jucat contra lui Hagi la EURO. ”Ce dracu, le ieșeau spume albe la gură, beau apă non stop. Plini de ... Revista presei sportive, 20.03.2018: Gigi Becali dă lovitura și îi oferă un salariu uriaș celui mai bun jucător; Cristia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x