Antena Căutare

"Animalul" Edmundo, trimis patru ani si jumatate dupa gratii

Justitia braziliana decis incarcerarea fostului fotbalist Edmundo, acesta urmand sa ispaseasca o pedeapsa de patru ani si jumatate de inchisoare la care a fost condamnat in urma unui accident rutier mortal pe care l-a produs in 1995.


Fostul fotbalist a fost condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare, in regim de semilibertate, iar avocatii lui si-au inmultit recursurile pentru a evita ispasirea pedepsei. Unul dintre avocatiilui Edmundo, Arthur Lavigne, a anuntat ca va introduce o procedura pentru denuntarea incarcerarii fostului fotbalist, apreciind ca este caz este prescris.

Edmundo (40 de ani) a evoluat in cariera sa in Brazilia, Italia si Japonia, iar caracterul sau si desele conflicte in care a fost implicat, pe teren si in afara lui, i-au adus porecla de „Animalul". Cea mai importanta performanta obtinuta in cariera este participarea la Cupa Mondiala din 1998, competitie la care nationala auri-verde a jucat finala, pierduta in fata Frantei.

Piturca, prezentat oficial: "A fost mai curajos decat Hagi"... Kuban Krasnodar, invinsa de "laterna rosie" in Premier League Rusia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x