Antena Căutare

Anunțul începutului de an în fotbalul românesc! Gigi Becali a anunțat când pleacă Nicolae Dică de la FCSB: ”Pariați-vă toți banii pe asta!”

Cu excepția parcursului bun din grupele Europa League, FCSB are un sezon 2017-2018 destul de ezitant. Având un antrenor tânăr pe bancă, dar mai ales un antrenor debutant și ”controlat” 99% de lojă, echipa roș-albastră este în mare pericol să rateze din nou titlul în Liga 1, pentru al 3-lea an consecutiv. Adevăratul om care conduce echipa din capitală, Gigi Becali, a anunțat ieri ce se întâmplă cu Dică la finalul sezonului în curs.

Vicecampioana României se pregătește intens de debutul în Play-off-ul campionatului, iar cele mai mari emoții în rândurile ei le are însuși antrenoru Nicolae Dică. Acesta nu este sigur că va mai continua și în sezonul viitor pe banca echipei la care a scris istorie ca jucător. Presiunea de pe umerii antrenorului crește constant. Asta după ce patronul Gigi Becali a anunțat că doar câștigarea titlului îl va convinge să îl păstreze și pentru sezonul viitor pe Nicolae Dică. În caz contrar, tehnicianul va fi demis.

”Dacă cineva vrea să își pună toți banii la pariuri, să îi pună pe ”Dică rămâne la FCSB dacă ia titlul”. Dar dacă nu cucereşte campionatul, pleacă. Până nu se termină sezonul ăsta, Dică nu va fi schimbat! Să fie clar asta!

Dică e vinovat şi dacă pierdem titlul din cauza arbitrilor. El are vina lui, pentru că nu are suficiente puncte avans. Când eşti la Steaua, trebuie să prevezi asta, să nu te condiţioneze greşelile de arbitraj”, a declarat Gigi Becali la Digisport.

Ce a reușit/ nu a reușit FCSB cu Nicolae Dică în acest sezon!
La capitolul bile albe, Nicolae Dică se poate mândri cu un parcurs de excepție în prima parte a grupelor Europa League, acolo unde a obținut calificarea după doar 4 meciuri. Tot la reușit poate fi trecută și ”dubla” cu Viktoria Plzen din preliminariile Ligii Campionilor (2-2 la București și 4-1 la Plzen). În urma acestui meci, Dică i-a adus câteva zeci de milioane ”stăpânului” Gigi Becali.

Apoi, pentru Dică au urmat umilințele. A pierdut ultimele meciuri din grupa de Europa League, după niște schimbări inexplicabile în echipă. A pierdut câteva meciuri extrem de importante în Liga 1. Cea mai mare rușine a venit în Cupa României, acolo unde FCSB a fost spulberată de o echipă din Liga a 2-a, FC Hermannstadt.

FCSB are și un eșec istoric cu Sporting Lisabona în play-off-ul Ligii Campionilor, 1-5, însă Dică are aici scuza unui lot ultra-modest în comparație cu fotbaliștii adevărați ai portughezilor.

”Ciao, capitano, ciao Davide Astori!” Florența își plânge azi căpitanul. Peste 8.000 de fani ai Fiorentinei și multe num... Și ”gladiatorii” fotbalului italian plâng câteodată! Momente de o emoție până la lacrimi. Buffon, Bonucci și Chiellini î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x