Antena Căutare

Arbitrul de la Barcelona - Real, asteptat de Mourinho in parcare

Tehnicianul portughez l-a asteptat pe Fernando Teixeira Vitienes in parcarea stadionului Nou Camp, reprosandu-i acesta maniera in care a condus partida in care galacticii au fost eliminati.

Realul a fost eliminata din Cupa Spaniei, egalul obtinut pe terenul rivalei Barcelona fiind insuficient pentru o calificare in semifinalele competitiei. La ultima faza a meciului, centralul Fernando Teixeira Vitienes a fluierat o lovitura libera pentru albi, dupa care s-a razgandit si a fluierat finalul.

La conferinta de presa, Mourinho a declarat ca nu vrea sa discute despre arbitraj, insa cateva zeci de minute mai tarziu s-a razgandit.

Portughezul l-a asteptat pe centralul partidei in parcarea de pe Nou Camp si i-a reprosat maniera de arbitraj. "Du-te artistule! Ce-ti mai place sa iti bati joc de munca unor profesionisti".

Si Casillas a avut ceva de impartit cu cel care a condus partida. la finalul meciului, acesta a strigat catre Teixeira: "Acum te vei duce sa sarbatoresti cu Barcelona".

Foto: gsp.ro

Cadu a devenit cetatean roman, dar il refuza pe Victor Piturca... El Clasico faciliteaza infidelitatea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x