Antena Căutare

Arsenal - Manchester United 1-2 / Valencia si Welbeck tin diavolii in lupta pentru titlu

Echipa condusa de Alex Ferguson a reusit sa se impuna pe Emirates si continua cursa de urmarire a lui City.

Dupa victoria obtinuta de City in prelungiri cu Tottenham, United era obligata sa invinga, desi avea o deplasre foarte grea, pe Emirates.

Arsenal venea dupa 2 infrangeri consecutive in Premiere Leage si Wenger spera sa intrerupa seria chiar in fata campioanei en titre.

Nu a fost cazul, pentru ca Antonio Valencia a dechis scorul in prelungirile primei reprize, trimitand la coltul lung o centrare venita de pe stanga de la Giggs.

In replica, van Persie a egalat, profitand de o pasa a lui Oxlade-Chamberlain.

Articolul continuă după reclamă

Insa flancul stang al lui Arsenal, format din Arshavin si improvizatia Thomas Vermaelen l-a tradat pe Wenger. Valencia l-a depasit pe primul ca in curtea scolii, a intors la Webeck iar atacantul lui United a punctat decisiv.

Asaltul din final la poarta lui nu a adus nimic pe tabela de marcaj, asa ca echipa antrenata de Alex Ferguson ramane la 3 puncte in spatele lui City si inca spera.

Foto: Intact Images / EPA

Coasta de Fildes debuteaza cu victorie la Cupa Africii pe Natiuni... Dica a ajuns la Viitorul Constanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x