Antena Căutare

Aşteptări uriaşe de la David Popovici la Campionatele Europene de la Otopeni. Competiţia este în AntenaPLAY

Şefa înotului din România, Camelia Potec, este convinsă că săptămâna viitoare va fi una a recordurilor pentru David, la Otopeni! David Popovici înoată la European în probele lui preferate. Cea mai tare competiţie de înot e în direct în AntenaPLAY.

Aşteptări uriaşe de la David Popovici la Campionatele Europene de la Otopeni. Competiţia este în AntenaPLAY
Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023 de la Otopeni se văd în AntenaPLAY. David Popovici a confirmat prezența

Toată România va fi cu ochii pe David Popovici, care va înota la 100 şi 200 de metri. Europeanul se vede în direct în AntenaPLAY, din 5 pâna în 10 decembrie, iar toate cursele starului Popovici vor fi în direct şi pe AntenaStars.

„Obiectivul Federaţiei noastre este câştigarea unei medalii. Ne dorim să vedem recorduri europene, recorduri mondiale bătute în acest bazin de la Otopeni„, a precizat Camelia Potec.

România este gazda ediţiei cu numărul 22 a Campionatelor Europene de înot în bazin scurt. Organizată de European Aquatics, competiția constă în 42 de probe la care vor participa starurile natației europene.

Pentru David Popovici, acesta este un test important înainte de Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris.

Spre deosebire de Campionatele Naţionale de Înot în bazin scurt, care s-au desfăşurat tot în bazinul de la Otopeni, David Popovici nu va lua startul în proba de 50 de metri liber. La Naţionalele de Înot în bazin scurt David Popovici a cucerit medalia de aur la 100, 200 şi 50 de metri liber.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x