Antena Căutare

Astra Giurgiu - CFR Cluj 0-2, iar FCSB este la 90 de minute de ”Tripla Istorică 2015-2016, 2016-2017 și 2017-2018”

Astra Giurgiu - CFR Cluj s-a încheiat cu un 0-2 mai mult decât previzibil. Istoria, forma, valoare și toate cele indicau o victorie lejeră, fără emoții și fără prea mult efort a clujenilor lui Dan Petrescu

Astra Giurgiu - CFR Cluj s-a încheiat cu un 0-2 mai mult decât previzibil. Istoria, forma, valoare și toate cele indicau o victorie lejeră, fără emoții și fără prea mult efort a clujenilor lui Dan Petrescu. Mult mai motivată, mai serioasă și, dacă e să ne luăm după patronul FCSB, ”mai plină de bărbați”, CFR Cluj s-a impus la Giurgiu și este aproape campioană.

Astra Giurgiu - CFR Cluj a început cu ardelenii prin toate cotoloanele terenului, iar primul gol a venit rapid. După doar 12 minute, Radunovic a comis o gafă de amator, i-a permis lui Hoban să ajungă la minge, acesta a pasat la Țucudean, care a împins mingea în plasă. În minutul 32 s-a făcut 2-0, când Omrani, dupa un corner în care astralii păreau căzuți de pe lunp, a tras puternic sub transversală.

Scor final: Astra - CFR Cluj 0-2, iar pronosticul nostru din avancronică nu a avut nicio emoție. CFR Cluj poate deveni campioană încă diseară, dacă FCSB pierde meciul de la Craiova. Dar indiferent de rezultatul acestui duel de pe ”Ion Oblemenco”, elevii lui Dan Petrescu închid campionatul cu un meci acasă, cu Viitorul, iar șansele să-l câștige, dacă e nevoie, sunt uriașe.

Astra Giurgiu - CFR Cluj 0-2 înseamnă și realizarea unei Triple Istorice a campionatelor pierdute de Gigi Becali, FCSB & co. Imediat după ce a fost eliberat din închisoare, Becali a ridicat un trofeul deasupra capului. Fusese titlul câștigat de Costel Gâlcă în 2014-2015. Din nefericire pentru fcesebiști, la echipă a urmat implicarea lui Becali și ratarea a titlu după titlu:

sezonul 2015-2016: FCSB-ul lui Reghecampf este pus la respect de Astra lui Marius Șumudică.

sezonul 2016-2017: cu același Reghe la timonă, FCSB pierde titlul în ultima etapă în dauna Viitorului lui Gică Hagi.

sezonul 2017-2018: cu Gigi Becali ”principal” și Nicolae Dică de formă pe bancă, FCSB este la un pas de a pierde un nou titlu.

În 2014-2015, Costel Gâlcă și FCSB reușeau tripla istorică: Campionat, Cupă și Cupa Ligii!

Cupa EHF e în Bănie! SCM Craiova - Vipers Kristiansand 30-25! Elevele lui Bogdan Burcea au cucerit primul trofeu europe... Gigi Becali a explodat la miezul-nopții după Astra-CFR 0-2, meci care a cam decis titlul, și a anunțat plecarea unei ved...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x