Antena Căutare

Bunicii Biancăi Andreescu, mesaj emoționant pentru nepoata lor! „Când a plecat în Canada...”

Bunicii Biancăi Andreescu au transmis un mesaj emoționant pentru nepoata lor, canadinca de origine română care a devenit campioană la US Open.

Bunicii Biancăi Andreescu au transmis un mesaj emoționant pentru nepoata lor, canadinca de origine română care a devenit campioană la US Open.

Într-un meci dramatic, Bianca Andreescu a înfrânt-o, în două seturi, pe Serena Williams, iar de astăzi urcă până pe locul 5 WTA, în faţa Simonei Halep. Tânăra de 19 ani este o revelaţie în tenis. Într-un singur an, a urcat 200 de poziţii în clasament. Bianca Andreescu a descoperit tenisul la Piteşti, iar bunicii din România i-au transmis un mesaj emoţionant prin intermediul Obsevator.

La 19 ani, a oferit o lecţie de maturitate. După ce a pierdut mingea de meci, la 5-1, cu o sclipire de mare campioană a reuşit să-şi calculeze fiecare lovitură. În ciuda presiunii a zeci de mii de oameni care o susţineau dezlănţuiţi pe adversară. Acea Serena Williams care a câştigat primul său trofeu US Open în 1998, când Bianca Andreescu nici nu era născută.

„Cred că ce am luat din România este pasiunea mea pentru sportul acesta”, a spus Bianca Andreescu.

Sub privirile părinţilor, Bianca Andreescu a devenit prima prima tenismenă sub 20 de ani care câştigă un turneu de Mare Slem, în ultimul deceniu şi jumătate.

Un record care a umplut de bucurie şi inimile bunicilor din Vaideeni, Vâlcea. Înaintea partidei, a vorbit cu ei la telefon.

Părinţii Biancăi s-au mutat în Canada în anul 1994. Bibi, aşa cum e alintată, s-a născut pe continentul american, dar a jucat pentru prima oră tenis la Piteşti. Bunicii încă mai au acasă prima rachetă a noii campioane de la US Open.

„Când a plecat în Canada eu am oprit racheta, şi a rămas aici racheta să o am şi eu de amintire”, a spus Grigore Andreescu, bunicul Biancăi Andreescu.

Bunicii ei i-au transmis un mesaj special la microfonul Observator.

„O felicit că a luat trofeul şi a câştigat şi să meargă înainte, să fie curajoasă, să fie voinică aşa cum e”, a spus bunicul Biancăi Andreescu.

„Să-i dea Dumnezeu sănătate, minte şi înţelepciune, ca să poate să se descurce acolo unde este”, a spus și bunica jucătoarei de tenis.

O lume întreagă e acum cu ochii la nepoata lor. Presa de peste Ocean scrie că poate prezenţa lui Meghan Markle în tribune i-a purtat ghinion Serenei Williams, care a ratat încă o dată şansa de a deţine recordul mondial de trofee de mare slam. Ducesa de Sussex s-a aflat în lojă şi când americanca a pierdut în faţa Simonei Halep, la Wimbledon.

Bianca Andreescu pleacă din New York mai bogată cu aproape patru milioane de dolari. Se întoarce în Canada.

Premierul canadian Justin Trudeau i-a scris că a făcut un meci istoric.

Bianca Andreescu este prima jucătoare care câştigă un grand slam pentru Canada.

Rafael Nadal a câştigat US Open a patra oară şi s-a apropiat la un grand slam de Roger Federer, deţinătorul recordului d... Japonia a prezentat medaliile pentru Olimpiadă, construite din metale reciclate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x