Antena Căutare

Brazilia - Bosnia 2-1 / Selecao invinge cu un autogol in prelungiri

Fosta adversara a nationalei din preliminariile pentru Euro 2012 a oferit o replica pe masura selectionatei auri-verde, cedand in prelungiri prin autogolul lui Papac.

In grupa de calificare a Romaniei pentru Euro 2012, Bosnia a pus probleme mari atat Frantei, dar mai ales tricolorilor, cu toate ca in ultimul meci la carma nationalei, Razvan Lucescu a invins trupa lui Susic la Bucuresti.

Echipa din fostul spatiu iugoslav a pierdut fotoliul de lider printr-o gafa a lui Spahic la Paris, care l-a faultat pe Nasri in careu, mijlocasul lui Arsenal transforman penalty-ul ce a adus victoria cocosilor galici. La baraj a fost eliminata de Portugalia, aceeasi echipa ce ii barase drumul spre Africa de Sud.

Marti seara, Bosnia a intalnit Brazilia intr-un amical de lux desfasurat in Elvetia, la St. Gallen si tot o gafa a unui fundas i-a indepartat pe elevii lui Susic de un rezultat foarte bun.

Marcelo a deschis scorul pentru Selecao, dintr-o pasa a lui Dani Alves, insa Bosnia a revenit pe tabela, profitand de neatentia adversarilor: Dzeko a interceptat o minge de la David Luiz, i-a pasat lui Ibisevic, atacantul lui Stuttgart a sutat pe centru, dar Julio Cesar a fost prins pe picior gresit.

In prelungiri, Papac si-a trimis in popria poarta, stabilind scorul final: 2-1 pentru selectionata lui Mario Menezes, in care celebrul Ronaldinho a dezamagit din nou. Probabil era invidios pe Fred, care a gasit o scuza pentru a evita deplasarea in Tara Cantoanelor si a ramane la Carnavalul de la Rio.

Foto: Intact Images / EPA

FOTO! Uruguayenii, impresionati de National Arena... Victorino Hilton: „Montpellier poate lua titlul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x