Antena Căutare

BREAKING NEWS! Gigi Becali a anunțat transferul iernii la FCSB: ”Valerică Găman a semnat pe 2 ani”

După ce a fost extrem de activă la capitolul ”plecări”, FCSB începe să puncteze și la capitolul ”veniri”. Începând de azi, Valerică Găman (28 de ani) este jucătorul celor de la FCSB, anunță Gigi Becali. 

După ce a fost extrem de activă la capitolul ”plecări”, FCSB începe să puncteze și la capitolul ”veniri”. Începând de azi, Valerică Găman (28 de ani) este jucătorul celor de la FCSB, anunță Gigi Becali.

Conform patronului vicecampioanei României, fotbalistul a sosit de curând în ţară şi azi a semnat un contract pe doi ani cu formația antrenată de Nicolae Dică.

”Am semnat cu Găman un contract pe doi ani. Nu i-am pus nicio clauză, dar o să-l vând doar dacă primesc o ofertă de două milioane de euro. El o să prindă echipa naţională şi pe noi o să ne ajute foarte mult în dubla cu Lazio. Va deveni om de bază la echipa naţională, o să vedeţi. A făcut vizita medicală şi gata. Îi dau salariu 20.000 de euro pe lună", a declarat Gigi Becali pentru Digisport.

Gigi Becali explica motivul pentru care l-a dorit așa de mult pe fostul jucător al celor de la Astra Giurgiu: ”Mi-a plăcut de Găman, pe lângă faptul că are o siguranţă în apărare, are experienţă, mi-a plăcut că înscrie. Îmi plac fundaşii centrali care marchează. La fazele fixe marchează, chiar cu Steaua a marcat în minutul 92", a spus patronul FCSB, ieri.

În vârstă de 28 de ani, Valerică Găman și-a reziliat contractul cu Karabukspor, după un an și jumătate. Fundașul central mai jucat în Liga 1 la ”U” Craiova, Dinamo și Astra. Găman se înscrie pe o listă lungă de ex-dinamoviști care ajung la roș-albaștri. Indiferent că s-a numit Steaua sau FCSB, echipa lui Gigi Becali a atras în ultimii ani mai mulți jucători care au trecut pe la Dinamo, precum: Harlem Gnohere, George Țucudean, Ciprian Marica, Srjan Luchin, Andrei Cristea sau Gabi Tamaș.

În ceea ce privește transferul celuilalt ex-jucător de la Karabukspor, Cristian Tănase, Gigi Becali spune că acesta mai are de încheiat câteva socoteli cu turcii.

"Cu Tănase trebuie să mai aşteptăm pentru că băiatul nu a încheiat socotelile cu Karabuk. Dar zilele viitoare o să semnăm şi cu el", a mai spus Becali pentru sursa citată.

De la FCSB au plecat în această iarnă Vlad Achim, William De Amorim, Marian Pleaşcă şi Daniel Benzar, iar Artur Jorge are bagajele la ușă.

VIDEO! Moment savuros după meciul Halep - Bouchard! Declarația Simonei care a stârnit zâmbete pe Margaret Court Arena... FCSB, debut cu stângul în 2018! Noul star al lui Gigi Becali s-a accidentat grav, iar Denis Alibec a comis-o din nou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x