Antena Căutare

BREAKING NEWS! Performanța carierei pentru Ana Bogdan la Australian Open! Victorie de răsunet cu o mare favorită

După ce ieri am avut o singură calificată în turul II de la Australian Open, turneul de la Antipozi a fost perfect pentru româncele intrate azi pe terenurile de la Melbourne. Sorana Cîrstea, Simona Halep și, în urmă cu puțin timp, Ana Bogdan, s-au calificat în turul secund.

Dacă Sorana și Simona avea șanse mari și foarte mari de calificare, rezultatul meciului Kristina Mladenovic - Ana Bogdan, 6-3, 6-3, a surprins. Deși nu se afla într-o formă foarte bună, franțuzoaica se prezenta la meciul cu Ana Bogdan din postura de loc 11 WTA. Aflată doar pe 104 în lume, jucătoarea de 25 de ani din Sinaia a făcut un meci perfect.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După o oră și 25 de minute de joc, Ana și-a impus stilul, a realizat câte 3 break-uri în fiecare set și a închis meciul fără emoții.

Pentru Ana Bogdan urmează un tur II contra învingătoarei meciului Yulia Putintseva (54 WTA) - Heather Watson (68 WTA).

Tot azi, la Melbourne, Sorana Cîrstea și Simona Halep au acces și ele în turul secund la Australian Open. Sorana, locul 36 WTA, s-a calificat greu în turul II la Australian Open, după un meci de două ore cu Zarina Diyas, locul 60 WTA, scor 5-7, 6-4, 6-3. În turul doi, Cîrstea se va duela cu cehoaica Lucie Safarova, a 29-a favorită a turneului.

Un meci greu a avut și Simona Halep. Deși s-a impus cu 7-6, 6-1 cu Destanee Aiava, liderul WTA a recuperat un deficit de 2-5 în setul inaugural, iar în actul secund s-a accidentat destul de urât la gleznă.

Ieri, locul 40 WTA, Irina Begu, a reușit o revenire de senzație în partida din primul tur de la Australian Open cu rusoaica Ekaterina Makarova (31 WTA) și s-a calificat în runda secundă. Într-un meci care a a durat peste 3 ore, Irina s-a impus cu 3-6, 6-4, 8-6.

Begu a a avut un început greu de meci, fiind condusă cu set și 4-0, însă, în stilu-i caracteistic, a jucat fantastic din acel moment. A câștigat 7 game-uri consecutive pentru 6-4 și 1-0 cu break în decisiv. Setul decisiv avea să fie un thriller. După break-ul Irinei, rusoaica a început să-și revină și a condus cu 4-1 și 5-2.

După o scurtă pauză cauzată de ploaie, Irina Begu revenit din nou și a obținut o victorie cu 8-6 în decisiv. Pentru Irina Begu urmează un meci mai ușor în turul II, urmând să joace cu locul 81 WTA, croata Petra Martic.

Din 7 reprezentanți pe tablourile de simplu feminin și masculin, România mai are 4: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Ana Bogdan. Monica Niculescu, Mihaela Buzărnescu și Marius Copil au fost eliminați.

Meciurile româncelor din turul secund:
Simona Halep - Eugenie Bouchard
Irina Begu - Petra Martic
Sorana Cîrstea - Lucie Safarova
Ana Bogdan - Putintseva/Watson

OFICIAL: Vedeta Ligii 1 a părăsit cea mai bună echipă din ultimul sezon! A fost prezentat la noul său club... BREAKING NEWS! Florentino Perez i-a decis soarta lui Cristiano Ronaldo. Decizie radicală luată de șeful lui Real Madrid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x