Antena Căutare

Calificare incredibila a lui Lyon in Cupa Ligii Frantei

Echipa lui Remi Garde a reusit sa intoarca scorul in fata lui Lille si sa se califice in semifinalele Cupei Ligii, desi a jucat apoape 70 de minute in inferioritate numerica.

Olympique Lyon incepea partida cu Lille decimata in aparare. Din cei 4 fundasi ce alcatuiau linia de fund, doar unul era titular obisnuit: Cissonko pe stanga. In rest, cuplul central Gonalons - Umtiti era format dintr-un inchizator si un debutant.

Iar pe dreapta, Dabo a dorit sa demonstreze ca nu acolo e postul lui si a intrat criminal la Bonard in minutul 11. Arbitrul Laurent Duhamel i-a aratat rosu direct, asa ca OL a ramas in inferioritate numerica.

Lille a profitat si a deschis scorul prin Joe Cole, lansat perfect in adancime. Fotbalistii lui Rudy Garcia au trecut la carma jocului si puteau sa-si dubleze avantajul prin Balmont, dar Lloris a fost la post.

Aveau sa regrete, pentru ca la o lovitura libera executata de fundasul dreapta de conjunctura Bastos, Enyama a respins in fata si i-a permis lui Kallstrom sa egaleze.

Mitanul secund a inceput in aceeasi nota de dominare a nordicilor, insa Lyon a reusit sa treaca in avantaj. Acelasi Bastos a patruns pe dreapta, a intors in mijlocul careului acolo de unde Lisandro a sutat sec pentru 2-1.

Si pentru ca partida sa fie simetrica, Debuchy a primit al doilea cartonas galben (si implicit pe cel rosu) in minutul 82, asa ca pana la final s-a jucat 10-10.

Semifinalele Cupei Ligii se vor desfasura dupa urmatorului program:

Marseille (marti a dipus de Caen cu 3-0) vs Nice (cea care a depasit-o la penalty-uri pe Dijon)

Lorient (invingatoare cu 1-0 la Le Mans) vs Lyon

Foto: Intact Images /EPA

Tottenham – Everton 2-0 / Londonezii la 3 puncte de lider... Mascara, cedat la Novara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x