Antena Căutare

Ce a postat iubita lui Radu Drăgușin când fotbalistul a debutat la Tottenham. Ioana Stan nu s-a aflat în tribune

Radu Drăgușin a debutat la Tottenham, iar iubita sa l-a susținut din fața televizorului. Ioana Stan i-a transmis un mesaj superb fotbalistului.

Colaj cu Radu Drăgușin și Ioana Stan Galerie
Ioana Stan a publicat imagini pe rețelele sociale cu televizorul la care se uita în timpul debutului lui Radu Drăgușin în Premier League. | Hepta & Instagram

Ioana Stan și-a susținut iubitul din fața televizorului. Radu Drăgușin a debutat în Premier League jucând 11 minute. Antrenorul Ange Postecoglou l-a trimis pe teren pe Radu Drăgușin în minutul 85. Tottenham a încheiat la egalitate meciul cu Manchester United (2-2). Chiar dacă nu a putut să fie prezentă în Anglia, Ioana Stan a fost cu sufletul aproape de iubitul său.

Ioana Stan a publicat imagini pe rețelele sociale cu televizorul la care se uita în timpul debutului lui Radu Drăgușin în Premier League.

Citește și: Cât de frumoasă este iubita lui Radu Drăgușin, „cel mai scump fotbalist român” din istorie. Cu ce se ocupă Ioana

Ce i-a transmis Ioana Stan lui Radu Drăgușin după debutul românului în Premier League

„Sunt atât de mândră de tine, iubirea mea!”, a scris Ioana Stan pe Instagram, în dreptul unor imagini de la TV în care radu Drăgușin apare alergând pe teren.

În cele 11 minute în care a jucat, Radu Drăgușin a atins mingea de 10 ori și a dat 8 pase precise. De asemenea, fundașul român a degajat mingea o dată și a avut o intercepție.

Pentru evoluția din meciul cu Manchester United, Radu Drăgușin a fost notat cu 6.7 în portalul SofaScore.

Citește și: Adrian Mutu, declarație de dragoste pentru soția lui. Ce i-a transmis Sandrei Mutu în online: „Viața e formată din amintiri”

Radu Drăgușin este „cel mai scump fotbalist român” din istorie

Radu Drăgușin a devenit „cel mai scump” fotbalist român, după anunțul transferului său de la Genoa la Tottenham, contra sumei de 30 de miliioane de euro. Radu Drăgușin are 21 de ani și joacă pe post de fundaș central la Tottenham în Premier League. Pe plan internațional, Radu Drăgușin a avut prezențe la națională pentru România U17, România U19, România U21 și România. Pe plan personal, Radu Drăgușin se mândrește cu o iubită superbă, pe nume Ioana Stan.

Radu Drăguşin a devenit cel mai scump jucător român din toate timpurile, depăşind recordul deţinut de Adrian Mutu, până în prezent. „Briliantul” era cumpărat de Chelsea în vara lui 2003 în schimbul sumei de 19,9 milioane de euro, potrivit as.ro.

Radu Drăgușin provine dintr-o familie de sportivi. Tatăl lui Radu Drăgușin, Dan Drăgușin, a jucat volei în România, în timp ce mama sa, Svetlana, și-a reprezentat țara la baschet. Radu are o soră mai mică, pe nume nume Meira, care joacă baschet.

Drăgușin și-a început cariera de seniori la Juventus Next Gen în 2020, iar mai târziu în acel an și-a înregistrat debutul la prima echipă, la vârsta de 18 ani.

Citește și: Alexandra Dinu, prima reacție după ce s-a spus că are o relație amoroasă cu Bobby Păunescu. Cum comentează imaginile

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x