Antena Căutare

Ce risca Dinamo dupa incidentele suporterilor de la meciul cu Viitorul din etapa 1 a Ligii 1, 0-5

Fanii dinamovisti au intrat pe teren in timpul partidei Viitorul - Dinamo 5-0 din etapoa 1 a Ligii 1 edigtia 2019-2020 si au provocat intreruperea partidei. Ce sanctiuni risca Dinamo

Partida de luni dintre Viitorul si Dinamo a fost intrerupta din cauza incidentelor create de fanii bucurestenilor. Acestia, nemultumiti de evolutia "cainilor" lui Neagoe, suportewrii dinamovisti au trecut de la scandari injurioase la actiuni care nu au ce cauta pe un stadion. 3 suporteri au patruns pe teren, iar grosul galeriei a rupt gardul din spatele portii lui Tordai, fiind nevoie de a se face un cordon de jandarmi in zona respectiva pentru ca lucrurile sa nu degenereze. Meciul dintre Viitorul si Dinamo a fost intrerupt minute bune, fanii lasandu-se cu greu evacuati din stadionul de la Ovidiu.

Vezi video cu incidentele provocate de fanii lui Dinamo la Ovidiu, in timpul partidei Viitorul- Dinamo 5-0, din etapa 1 a Ligii 1:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Meciul a fost întrerupt 23 de minute. Partida s-a reluat numai după ce galeria dinamovistă a fost evacuată.

În minutul 66, abia introdus pe teren, Andreas Calcan a marcat golul cu numărul 3. A fost suficient pentru ca fanii dinamoviști să ia foc. Patru suporteri au intrat pe teren, dezamăgiți de jocul modest al favoriților și de faptul că echipa lor favorită era umilită. Stewarzii au intervenit, iar meciul a fost întrerupt. A fost nevoie și de intervenția jandarmilor pentru ca lucrurile să nu degenereze.

Ce risca Dinamo dupa incidentele suporterilor de la meciul cu Viitorul din etapa 1 a Ligii 1, 0-5

Cine judeca astfel de cazuri:

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal are competenta de a judeca astfel de incidente. Componenta acesteia este: Daniel Cernat – președinte, Mihai MITROI – vicepreședinte, Marian TUDOR – membru, Lucian GHIȚĂ – membru, Liviu POPA - membru, Elena COCHET – secretar

Ce sanctiuni s-au dat la ultimul incident asemanator celui de la Ovidiu

Universitatea Cluj s-a ales cu sancțiuni dure după incidentele provocate de suporterii săi la barajul cu FC Hermannstadt: patru partide fără spectatori și o amendă de 100.000 de lei.

Cat costa un meci de Liga 1 pe National Arena:

13.000 de euro este media la care se poate inchiria National Arena pentru un meci de Liga 1, dar acestei sume i se aduga cheltuieli cu firma de paza, curatenie etc. Dinamo anuntase ca primele 5 partide de "acasa" se vor disputa pe cel mai mare stadion din Bucuresti.

In concluzie, Dinamo se va alege cu cateva partide fara spectatori si cu o gaura financiara din reteta de bilete si marketing, amenda si banii "aruncati" pentru inchirierea National Arena.

Hagi: "Ganea trebuie să-i mulţumească toată viaţa lui Ţucudean"... George Puşcaş e dorit de ŢSKA Moscova, Fiorentina ori Hamburg, însă pleacă în China cu Inter Milano...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x