Antena Căutare

CFR Cluj si Otelul Galati, calificate in semifinalele Cupei Romaniei

CFR Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a trecut de Dinamo, pe teren propriu, scor 2-1, in prelungiri. “Cainii” au deschis scorul prin Alexe (62), insa ardelenii au intors rezultatul prin reusitele lui Bastos (65) si Gabi Muresan (101).

Formatia antrenata de Dorinel Munteanu s-a luptat eroic in Gruia, chiar daca a evoluat din minutul 31 in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Boubacar, care primit doua cartonase galbene intr-un sfert de ora.

Desi cu un om un minus Dinamo a izbutit deschiderea scorului in minutul 62, prin Alexe. Atacantul dinamovist a primit o pasa foarte buna in adancime, l-a fentat din corp pe Ivo Pinto si a inscris printre picioarele lui Felgueiras.

Ardelenii au restabilit egalitatea foarte repede la o faza la care intreaga defensiva dinamovista a fost ridiculizata. Ivo Pinto a scos mingea foarte bine in centrul careului pana la Bastos, care dupa ce in prima faza s-a facut ca trage si a culcat la pamant 3 dinamovisti, a sutat l-a coltul lung si l-a invins pe Balgradean.

Clujenii puteau evita prelungirile, insa Rui Pedro si Bastos nu l-au putut invinge pe Balgradean la aceeasi faza.

In minutul 101, gazdele au beneficiat de o lovitutra libera de la 22 de metri, iar Gabi Muresan a prins un sut-bomba la coltul scurt, fara nicio sansa pentru Balgradean.

"Cainii" au terminat partida cu doi oameni mai putin pe teren, dupa ce Nica a vazut si el cel de-al doilea cartonas galben si a fost trimis la vestiare.

CFR Cluj se califica, astfel, in semifinale unde va da piept cu invingatoarea meciului dintre Rapid ai Astra.

Au evoluat echipele:

CFR Cluj: Felguieras - Ivo Pinto, Cadu (Vass '63), Piccolo, Camora - Luis Alberto (Hora '88), G. Muresan - Sougou, Rui Pedro, Bastos (Rada '111) - Kapetanos. Antrenor: Paulo Sergio.

Dinamo Bucuresti: Balgradean - Nica, Luchin, D. Grigore, Pulhac - Boubacar, C. Munteanu - C. Matei (L. Rus '59), Issa Ba (Scutaru '63), Alexe - Tucudean (Curtean '75). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Intr-o alta partida din "sferturi", Otelul Galati a invins, in deplasare, cu scorul de 2-0, formatia Ceahlaul Piatra Neamt. Meciul a fost intrerupt aproximativ o ora din cauza cetii. Golurile invingatorilor au fost marcate de Iorga '11 si Bajenaru '65.

FIFA sare in ajutorul Palestinei! Va reconstrui stadionul din Gaza... Tabela jucausa la Haifa: "Plictiseala mare, mon cher! Asa c-o dam pe Solitaire"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x