Antena Căutare

Ciprian Marica, moment penibil, într-un restaurant de fițe. Soția l-a salvat, la timp, după ce era "să spele vase"

Ciprian Marica a trăit cel mai penibil moment din viaţa lui chiar în văzul tuturor! Dar norocul a fost de partea lui! Era să o păţească, însă a apărut Ioana, iubita lui, şi l-a scăpat basma curată!

Ciprian Marica a trăit un moment penibil, chiar în văzul tuturor, dar norocul a fost de partea lui. Era să o păţească, însă a apărut Ioana, iubita lui, şi l-a scăpat basma curată.

Deşi toată lumea ar zice că nu duce lipsa de nimic, a păţit-o, într-un resturant de fâţe. După ce s-a răsfăţa, alături de frumoasa lui soţie.

După ce a terminat de mâncat, a constat că nu are suficienţi bani la el pentru a plăti. Însă Ioana a rezolvat problema. A dat o fugă până acasă şi i-a adus bani soţului.

Dezastru pentru ex-jucătorii FCSB! Încă unul e OUT de la echipă! Istoria jucătorilor români care nu fac față la echipele... Halep, a 14-a săptămână pe locul 1 în clasamentul mondial! Surpriză uriașă în topul WTA Race, unde Simona nu prinde top ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x