Antena Căutare

Control antidoping la Steaua: "Suntem drogati cu munca si antrenamente!"

"Suntem drogati cu munca si antrenamente!" - asa se apara stelistii, dupa ce s-au trezit cu un control antidoping in vestiar. Opt jucatori, printre care Raul Rusescu, Stefan Nikolic si Novak Martinovic, au fost testati.

Stelistii au dat probe de sange si urina la primul antrenament al zilei. Agentia Nationala Anti Doping a intrat peste jucatori in vestiar, dupa ce Porumboiu a sugerat ca in Ghencea se intampla ceva dubios.

“Noi nu ne ocupam de medicamentatia jucatorilor, noi nu obligam jucatorii sa ia medicamente. Singurul lucru pe care il iau baietii, vedeti pe teren, sunt anumite sticle unde se afla anumite bauturi”, spune Reghecampf.

Liderul a dat de banuit, dupa ce a dat gol cu Rapid in prelungirile prelungirilor si a marcat cu CFR pe final. "Ne drogam cu fotbal", se apara stelistii, care spun ca iau doar vitamine care sa-i ajute la efort.

“Mi se pare aiurea sa discutam de ce isi revine Steaua, de ce isi revine Steaua, de ce joaca Steaua asa de bine. Un singur lucru le-am facut: i-am antrenat bine”, a tinut sa precizeze Laurentiu Reghecampf.

foto: Intact Images

Sergiu Nicolaescu, catre tricolori: "Faceti cum a facut Mihai Viteazul cu turcii"... Victor Piturca mizeaza pe tineri in Turcia. Vezi echipa probabila!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x