Antena Căutare

Cristiano Ronaldo, nume de aeroport. Fotbalistul a rămas fără cuvinte: "N-am cerut acest favor, dar nici nu sunt ipocrit"

Aeroportul din Madeira va purta începând de miercuri numele lui Cristiano Ronaldo, în onoarea fotbalistului născut în insula portugheză, informează L'Equipe.

Aeroportul din Madeira va purta începând de miercuri numele lui Cristiano Ronaldo, în onoarea fotbalistului născut în insula portugheză, informează L'Equipe.

"Este un lucru special să văd că acest aeroport va purta numele meu. Toată lumea ştie că sunt mândru de originile mele. N-am cerut acest favor, dar nici nu sunt ipocrit şi recunosc că sunt mândru şi mă onorează acest gest", a declarat Ronaldo la ceremonie, potrivit news.ro.

La eveniment au participat preşedintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa, premierul Antonio Costa, dar şi aproximativ 5.000 de fani.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 32 de ani, este născut la Funchal, în Insula Madeira. Internaţionalul portughez, care a câştigat de patru ori Balonul de Aur şi titlul de campion european cu Portugalia anul trecut, mai are la Funchal un muzeu şi o statuie de bronz.

Ronaldo este al doilea fotbalist care va da numele unui aeroport, după ce în 2006 aeroportul din Belfast a primit numele fostului internaţional nord-irlandez George Best.

Credit foto: Hepta

Sunt țintuiți în scaun rulant, dar asta nu i-a împiedicat să devină campioni naționali la tenis! O poveste despre înving... Un român poate deveni cel mai înalt jucator din NBA! Tânărul îi calcă pe urme lui Ghiță Mureșan!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x