Antena Căutare

Dumitru Tudor "Ciorba" a iesit spasit din arest. Nu are nimic de impartit cu Anamaria Prodan!

Dupa ce a fost tavalit si incatusat de politie, impresarul care ar fi santajat-o pe Ana Maria Prodan a fost eliberat de judecatori. Mitica Ciorba a iesit un alt om din tribunal. Mai avea un pic si le facea o declaratie de dragoste sotilor Reghecampf.

A intrat ca un lup la audieri si a iesit mielusel. Judecatorii au respins mandatul de arestare preventiva si i-au dat jos catusele impresarului. Asta desi politistii il lipisera de podea in restaurant, in timpul unui flagrant realizat ca in filme.

Parea o seara obisnuita la restaurant pentru Mitica Ciorba. Langa masa lui, o familie cu un copil lua cina. La un semn, parintii s-au ridicat si l-au trantit pe impresar la podea. Erau, de fapt, politisti sub acoperire. Ca toti clientii restaurantului, de altfel.

Laurentiu Reghecampf si Ana Maria Prodan au avut si ei rolul lor de victime ascultatoare. De flagrant ar fi stiut si cel care i-a condus la restaurant, Ionut Lutu, aghiotantul lui Gigi Becali. Spre dezamagirea impresarului.

In schimb, Mitica Ciorba si-a schimbat complet discursul referitor la sotii Reghecampf. Inca din momentul eliberarii devenise exagerat de pacifist.

“De acum incolo eu imi vad de viata mea si ea de viata ei”, a spus Dumitru Tudor. De viata lui o sa mai vada si procurorii. Cele mai puternice dovezi impotriva impresarului sunt cei 3.000 de euro marcati, pe care i-a primit de la antrenorul Stelei si de la sotia lui, dar si sms-urile cu amenintari.

Romancele Samara si Dodean lupta pentru aurul european la tenis de masa, in direct la GSP TV... Plimbari cu canotca pe Dambovita alaturi de Ivan Patzaichin ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x