Antena Căutare

După Neymar și Mbappe, PSG mai dă o lovitură! Un star din Premier League este așteptat la Paris pe un salariu colosal

După ce au cheltuit peste 400 de milioane de Euro pe transferurile lui Neymar şi Kylian Mbappe, șeicii de la PSG pregătesc încă o mutare de răsunet. Un star din Premier League este ademenit de francezi cu o primă de instalare colosală și un salariu pe măsură.

Ratat de Manchester City în această vară, cel mai bun jucător de la Arsenal, Alexis Sanchez, este așteptat vara viitoare, gratis, pe Parc des Princes. Șeful vicecampioanei din Ligue 1, Nasser Al-Khelaifi, e decis să-i ofere chilianului o primă de instalare uriașă.

Nu mai puțin de 10 milioane de lire sterline, adică peste 11 milioane de euro vor intra în conturile chilianului, dacă acesta va semna un contract cu PSG încă din iarnă. Pe lângă această primă de instalare, jucătorul de 28 de ani va încasa anual 16,5 milioane de euro, anunță Daily Express.

Sursa citată scrie că PSG ar fi câștigat deja lupta pentru Alexis Sanchez. Real Madrid, Bayern Munchen, Manchester City și Chelsea îl mai doreau pe jucătorul lui Arsene Wenger.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VIDEO: Cea mai absurdă eliminare din istoria fotbalului a avut loc în Ligue 1. Cum să iei două ”galbene” în 3 secunde... Panică la Bayern Munchen! Un star al campionei Germaniei, în pericol să-și încheie cariera după o accidentare foarte gra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x