Antena Căutare

Etapa 25: Univ. Craiova - FC Timisoara 1-2

FC Timisoara ramane in lupta pentru titlu dupa victoria obtinuta sambata seara la Turnu-Severin cu 2-1 impotriva Universitatii Craiova.

Goga a deschis scorul pentru timisoreni, in minutul 7, dupa ce a primit o pasa excelenta de la Parks.

Oltenii egaleaza in minutul 32, atunci cand Firtulescu a centrat perfect, la coltul scurt, Iliev i-a luat fata unui adversar si a reluat superb, cu calcaiul, pentru 1-1.

Golul victoriei pentru FC Timisoara a fost reusit in prleungirile partidei, atunci cand Sepsi a centrat de pe partea stanga, Merlier a respins pana la Magera, care a inscris cu un sut din 8 metri.

Alb-albastrii au fost primiti la Severin intr-o atmosfera de gala. Meciul s-a jucat cu casa inchisa, cele 18.500 de bilete scoase la vanzare epuizandu-se cu cateva ore inaintea meciului.

Dupa aceasta victorie timisorenii au acumulat 45 de puncte si se afla pe locul 3 in clasament, la un punct distanta fata de Steaua si CFR Cluj, care au 46, insa clujenii mai au de disputat un joc.

Craiova a ramas pe locul 13, cu 27 de puncte.

Foto: gsp.ro

Stelistii nu mai suporta atmosfera ostila din Ghencea... Handbal feminin: Romania - Ucraina 35-36...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x