Antena Căutare

Europa League: Atletico Madrid si Athletic Bilbao vor juca finala de pe "Arena Nationala", din 9 mai

Atletico Madrid si Athletic Bilbao sunt finalistele Europa League din acest sezon. Cele doua formatii se vor intalni in ultimul act pe "Arena Nationala", in data de 9 mai.

Revelatia competitiei, Athletic Bilbao, s-a calificat in finala dupa ce s-a impus in returul cu Sporting Lisabona, scor 3-1. Scorul general a fost 4-3 in favoarea bascilor.

Susaeta a deschis scorul pentru gazde dupa 17 minute, insa portughezii au egalat, in minutul 44, prin Van Wolfswinkel. Bilbao a intrat la cabine in avantaj, dupa golul inscris de Gomez, la o actiune a lui Llorente.


In timp ce cele doua echipe se pregateau de prelungiri, Bilbao a dat marea lovitura in minutul 88, prin golgheterul Llorente.

Cealalta finalista, Atletico Madrid, s-a impus si in returul cu Valencia, scor 1-0, dupa ce in prima mansa gruparea din capitala Spaniei castigase cu 4-2. Adrian a marcat golul care ii califica pe madrileni in finala.

Finala Ligii Europa se va disputa pe 9 mai, la National Arena, intre Athletic Bilbao si Valencia.

Articolul continuă după reclamă
Seria A: Juventus isi pastreaza avansul de trei puncte in fata Milanului... Inter Milano ii ofera un nou contract lui Cristi Chivu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă) Miercuri, 05.06.2024, 10:02
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x