Antena Căutare

Europa League: Porto, Villarreal si Benfica, ca si calificate in semifinale

Porto, Villarreal si Benfica si-au asigurat in proportie de 99% biletele pentru semifinalele celei de-a doua competitii europene.

Pe Stadio da Luz Benfica a invins cu 4-1 pe olandezii de la PSV prin golurile reusite de Aimar, Salvio (2 goluri) si Saviola, respectiv Labyad, iar returul de pe Philips Stadium a devenit o simpla formalitate.

Undeva mai la nord, pe Dragao, FC Porto a calcat in picioare pe Spartak Moscova, invingand cu 5-1. Falcao a reusit o tripla, iar Varella si Maicon a completat dezastrul pentru moscoviti, care au reusit golul de onoare prin Kombarov.

Tot cu 5-1 s-a impus si Villarreal in fata lui Twente Enschede. Marchena a deschis scorul, Valero l-a dublat, pentru ca incepand cu finalul primei reprize sa isi intre in rol atacantii submarinului galben. Nilmar cu o dubla si Rossi au dus tabela de marcaj la 5-0, iar in ultimul minut de joc Janko a redus din handicap.

Daca titanii Benfica si Porto s-au calificat din prima mansa, surpriza Braga are sperante indreptatite sa faca acest lucru in retur. In intalnirea din Ucraina cu Dinamo Kiev, Iarmolenko a deschis scorul, dar autogolul lui Gusev le-a oferit portughezilor prima sansa la calificare.

Presa italiana matura pe jos cu Chivu: "Expirat! Este un dezastru de proportii biblice!"... CFR Cluj - Rapid 0-1 / Si-a revenit Spadacio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x