Antena Căutare

FCM Tg. Mures - U Cluj 1-1 / Sepcile Rosii egalate, din nou, pe final

Trupa lui Ionut Badea a terminat pentru a doua oara consecutiv la egalitate un meci pe care ar fi trebuit sa-l castige lejer.

Medias e mai aproape de Targu Mures decat de Cluj si asta s-a vazut in evolutia Universitatii. Daca duminica trecuta echipa lui Ionut Badea era egalata pe final de lanterna Concordia Chiajna pe stadionul lui Gaz Metan, astazi s-a intamplat acelasi lucru pe Transil din Targu Mures, in fata FCM-ului.

La fel ca si atunci, alb-negrii au ratat incredibil prin Cristea, Machado si Tony si tot ca duminica trecuta, superficialitatea din defensiva i-a costat scump. Diferentele s-au consemnat doar la nivelul minutelor in care s-a modificat tabela si a marcatorilor.

Astfel, daca la Medias deschidea scorul Niculescu, acum a marcat Grozav pentru U in minutul 75, iar Alex Baltoi i-a predat rolul de gropar al sperantelor clujene lui Bus care a egalat in prelungiri.

In urma acestui rezultat, Universitatea Cluj rateaza din nou sansa de a ajunge pe podium, ramanand pe locul 5 cu 12 puncte, la egalitate cu rivala CFR. Cei din Gruia au un meci mai putin disputat si anume partida cu Vaslui.

Echipe de start:
TG MURES: Albut - Vagner, D. Matei, Ghionea, Gugu - Issa Ba, Jamal Mohammed, Ilyes - Subotici, Cavalli, Fl. Dan
Rezerve: Balauru, Paduretu, Iencsi, Sg. Bus, Topici, Bumba, Ruiz

U CLUJ: Matache - Achim, Abrudan, Szukala, Mendy - Marinescu, Pacurar, Bazzi - Cojocnean, Machado, Ad. Cristea
Rezerve: Bosneag, Pele, Cl. Niculescu, Ungurusan, Balde, N. Tony, Gh. Grozav

foto: Intact Images

Bacila in exclusivitate la Radio GSP: "Cand mi-am vazut piciorul am zis: «E varza, m-am nenorocit»!"... Ganea s-a inteles cu Sanatatea Cluj si va juca impotriva Stelei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x