Antena Căutare

FCSB, campioana României cu ajutorul Viitorului ? Gică Hagi face anunțul finalului de sezon din Liga 1: ”Așa vom juca cu CFR Cluj!”

FCSB și Viitorul Constanța s-au luptat în sezonul trecut cu toate armele pentru titlul de campioană a României. Dacă Gică Hagi și echipa sa au vorbit doar pe teren, Gigi Becali a încercat să dribleze prin birourile de la TAS și să-i fure Viitorului un titlu 100% meritat.

FCSB și Viitorul Constanța s-au luptat în sezonul trecut cu toate armele pentru titlul de campioană a României. Dacă Gică Hagi și echipa sa au vorbit doar pe teren, Gigi Becali a încercat să dribleze prin birourile de la TAS și să-i fure Viitorului un titlu 100% meritat. Acum, Becali stă la mâna omului pe care l-a tratat cu o lipsă cruntă de fair-play în sezonul trecut.

Viitorul lui Gică Hagi este arbitrul principal al luptei la titlu din Liga 1. Duminică, în ultima etapă a Play-off-ului, puștii ”Regelui” joacă la CFR Cluj, iar un ”x2” în acest meci înseamnă trimiterea titlului de campioană în curtea FCSB-ului lui Gigi Becali.

FCSB ar putea primi o mână nesperată de ajutor din partea omului pe care l-a hăituit în sezonul trecut. Cu câteva zile înaintea confruntării cu CFR Cluj cei de la Viitorul Constanţa au lansat posibilitatea ca mai mulţi fotbalişti de la prima echipă să fie lăsaţi la formaţia U19 a clubului. Ulterior, Hagi s-a răzgândit şi va deplasa în Gruia cea mai bună garnitură.

Mai mult, Gică Hagi a declarat că, la Cluj, va încerca să facă tot posibilul pentru a încurca echipa lui Dan Petrescu din drumul ei spre titlu.

”La Cluj ne vom duce să jucăm. Vom juca aşa cum au jucat şi ei anul trecut”, a declarat Hagi.

Viitorul lui Hagi se descurcă destul de bine în meciurile din Gruia cu CFR Cluj. Palmaresul în privinţa partidelor disputate pe terenul CFR-ului e unul care arată bine pentru campioana din 2017. S-au jucat 7 meciuri în Gruia, e egalitate aproape perfectă: 3 victorii de fiecare parte, un egal, iar golaverajul e 7-6 în favoarea clujenilor.

Ultima etapă din Play-off-ul Ligii 1:
Duminică, 20 mai, ora 20:45:
FCSB - Astra
CFR Cluj - Viitorul
Poli Iași - ”U” Craiova

Clasamentul din Play-off:
1. CFR Cluj 47 puncte (+5 golaveraj)
2. FCSB 46 puncte (+7 golaveraj)
3. Viitorul 35 puncte (+3 golaveraj)
4. ”U” Craiova 35 puncte (-1 golaveraj)
5. Astra 33 puncte (-1 golaveraj)
6. Poli Iași 24 puncte (-13 golaveraj)

Biletul Zilei 16.05.2018. Trei meciuri spectacol de azi ne aduc o cotă excelentă... Biletul Zilei 16.05.2018. Dubla lui Griezmann a adus un bilet câștigător!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x