Antena Căutare

FCSB - Lazio, în 16-imile Europa League! Tot ce trebuie să știi despre italieni: au realizat o performanță unică în Serie A în 2017

Astăzi, la Nyon, FCSB și-a aflat adversara din 16-imile de finală ale Europa League. Căzută în urna outsiderilor după eșecul cu Lugano din grupe, FCSB a primit un adversar mai mult decât redutabil: Lazio Roma!

Astăzi, la Nyon, FCSB și-a aflat adversara din 16-imile de finală ale Europa League. Căzută în urna outsiderilor după eșecul cu Lugano din grupe, FCSB a primit un adversar mai mult decât redutabil: Lazio Roma!

Pe 15 februarie la București și pe 22 februarie la Roma, echipa lui Nicolae Dică va înfrunta una dintre cele mai în formă echipe din acest sezon de Serie A. După 14 etape din actuala stagiune, echipa antrenată de Simone Inzaghi ocupă locul 5, însă are un meci mai puțin disputat (chiar azi, cu AC Torino).

În acest sezon de Serie A, Lazio a realizat o performanță remarcabilă. Pe 14 octombrie, cu Ştefan Radu integralist, Lazio a produs şocul etapei a 8-a din Serie A, la Torino, acolo unde a reuşit să se impună în faţa campioanei Juventus, scor 2-1, revenind după ce a fost condusă. Gazdele au suferit prima înfrângere pe teren propriu după 57 de meciuri în toate competiţiile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lazio a ajuns în primăvara Europa League după ce s-a calificat din grupa cu Nice, Waregem și Vitesse, având 4 victorii, un egal și o înfrângere (13 puncte).

Fără îndoială, jucătorul numărul 1 al lui Lazio este atacantul Ciro Immobile, 27 de ani, care a dat 15 goluri în 14 etape din Italia.

Lazio a jucat 4 meciuri în ultimii 10 ani cu echipe din Liga 1:

PlayOff-ul UCL din 2007: Lazio - Dinamo 1-1 la Roma și Dinamo - Lazio 1-3 la București

Grupele Europa League 2011: Lazio - FC Vaslui 2-2 și FC Vaslui - Lazio 0-0

Tragere la sorți cu ghinion pentru FCSB în Europa League! Lazio și Radu Ștefan vin în România pentru un duel cu echipa l... Surpriză neplăcută la Mondialul de Handbal Feminin! România, eliminată în ”optimi” de Cehia, după un gol primit în ultim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x