Antena Căutare

Fotbalistii nationalei Coreei de Nord au fost umiliti in public pentru rezultatele de la CM

Radio Free Asia a dezvaluit ca echipa nationala de fotbal a Coreei de Nord a fost pedepsita la cateva zile de la intoarcerea in tara, dupa evolutia slaba de la Cupa Mondiala din Africa de Sud. Potrivit sursei citate, fotbalistii au fost mustrati si umiliti in public, pentru ca au tradat increderea aratat de liderul Kim Jong-Il.


Unele zvonuri indica faptul ca echipa nationala a fost expulzata din Partidul Comunist si trimisa sa lucreze pe un santier din Phenian, drept pedeapsa pentru umilinta la care au supus tara. Potrivit unor surse citate de publicatia Chosun Ilbo, in trecut, sportivii nord-coreeni si arbitrii care aveau performante slabe erau trimisi direct la inchisoare.

Coreea de Nord, calificata la Mondial pentru prima data dupa 1966, a pierdut toate cele trei meciuri din grupa, desi conducatorii comunisti se asteptau ca ea sa iasa din "Grupa Mortii". Au existat zvonuri ca infrangerea umilitoare din meciul cu Portugalia (0-7) a venit dupa ce liderul tarii, Kim Jong-Il, a ordonat ca echipa sa adopte o strategie bazata pe atac.

Incidente intre fanii dinamovisti si cei croati in zona magazinului Unirea din Capitala... Dinamo si Timisoara se lupta pentru grupele Europa League...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x