Antena Căutare

FOTO: Echipa Națională de Fotbal a României are un nou echipament și un nou logo

Schimbările de la echipa națională din ultima perioadă nu se rezumă doar la banca tehnică. Începând de azi, ”tricolorii” au o nouă identitate din punct de vedere al prezentării.

Odată cu următoarele meciuri, naţionala de fotbal a României va avea un nou logo. Sponsorul tehnic într-un echipament modern și inovativ, pe care tricolorii îl vor purta de acum înainte.

Pe noile tricouri va apărea un nou logo. Acesta va avea forma unui scut împărţit în cinci părţi, care simbolizează regiunile istorice Muntenia, Oltenia, Transilvania, Moldova şi Dobrogea.

”E mai mult decât un blazon. E scutul sub care naționala României își propune să ne aducă pe toți: munteni, moldoveni, ardeleni, olteni, dobrogeni din nou împreună!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Denis Alibec a început să plângă, pe teren! Fotbalistul a fost schimbat, iar suporterii l-au huiduit, fără încetare... Budescu a fost votat pentru a doua oară ”Jucătorul Săptămânii” în Europa League! FCSB câștigă 3 din cele 4 etape ale com...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x