Antena Căutare

FOTO: Lionel Messi rămâne zeul fotbalului oriunde ar juca! Imagini senzaționale la finalul meciului Olympiakos - Barcelona

Nu deține Balonul de Aur din sezonul precedent și, mai mult ca sigur, nu-l va câștiga nici în ianuarie, însă Lionel Messi, legenda Barcelonei, rămâne zeul neîncoronat al fotbalului mondial.

Oriunde ar juca în Europa, argentinianului rămâne la fel de apreciat, de aplaudat și de iubit de fanii adverși dar și de rivalii din teren.

Acest lucru l-am văzut aseară, în timpul meciului de Liga Campionilor dintre Olympiakos și Barcelona. În prima repriză a meciului de la Pireu, un suporter a driblat atenția forţelor de ordine şi a pătruns pe teren pentru a sta câteva momente în apropierea idolului său Leo Messi. Cu ochii plini de bucurie, fanul elen l-a pupat și l-a luat în braţe pe jucătorul Barcei.

Messi a avut fani și pe teren, nu doar în tribune la meciul cu Olympiakos. După terminarea meciului (0-0), un jucător al gazdelor a făcut plecăciuni în fața ”Zeului Fotbalului”.

Nu este prima oară în acest sezon când Messi este tratat regește de rivali. Pe tărăm portughez, în ”casa” eternului său rival de la Madrid, Lionel Messi a fost tratat ca un rege de un fan local în meciul cu Sporting Lisabona. Chiar în timpul meciului de Liga Campionilor, un tânăr suporter lusitan a pătruns pe gazon pentru a-i săruta gheata stângă.

foto: dailymail

FOTO: Simona Halep a fost ”costumată” de Halloween și arată înspăimântător!... Locul 1 WTA al Simonei Halep, contestat de nume mari din tenisul mondial: ”Nicio jucătoare nu ar trebui să fie locul 1 f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x