Antena Căutare

FOTO: Cristiano Ronaldo și-a găsit deja casă în Torino. Imagini cu noua locuință a viitorului star de la Juventus. Chirie exorbitantă

Cristiano Ronaldo este tot mai aproape de un transfer la campioana din ultimii 7 ani din Serie A, Juventus Torino. Conform presei portugheze, mutarea lui CR7 în Italia ”este o chestiune de ore”. 

Cristiano Ronaldo este tot mai aproape de un transfer la campioana din ultimii 7 ani din Serie A, Juventus Torino. Conform presei portugheze, mutarea lui CR7 în Italia ”este o chestiune de ore”.

Conform ultimelor informații, Juventus va plăti circa 100 de milioane de Euro pentru jucătorul care va împlini 34 de ani în februarie 2019. Ziarul de casă al Realului, AS, scrie azi că starul lui Real Madrid ar fi acceptat de câteva săptămâni salariul propus de campioana Italiei, 30 de milioane de euro pe an.

Pe lângă toate aceste zvonuri, azi a venit și declarația lui Luciano Moggi, fostul ”boss” de la Juventus, cel care a anunţat că Ronaldo ar fi efectuat deja şi vizita medicală la "Bătrâna Doamnă".

Cesare Furbatto, un faimos agent imobiliar din Torino, a dezvăluit că Ronaldo și-ar fi găsit deja o locuință în Torino. Și ce locuință. Publicația italiană ”La Repubblica” îl citează pe Cesare Furbatto cel care recunoaște că: ”Sâmbăta viitoare am programat o întâlnire cu un consultant din partea jucătorului pentru a vizita o locuință din Torino”.

Situată pe strada San Vito Revigliasco, în estul orașului Torino, casa în care va locui Cristiano Ronaldo este familiară lumii fotbalului. Aici au locuit, în trecut, Zinedine Zidane și Fabio Cannavaro.

Casa, dispusă pe 3 etaje, este alcătuită din 8 dormitoare, o piscină interioară și se întinde pe o suprafață de 1000 de metri pătrați.

40,000 de Euro chirie va scoate din buzunar Ronaldo pe lună pentru a locui în această casă. O nimica toată, dacă ne gândim că lusitanul va încasa 30 de milioane de Euro pe an la Juventus.

FOTO: Cristiano Ronaldo și-a găsit deja casă în Torino. Imagini cu noua locuință a viitorului star de la Juventus. Chirie exorbitantăFOTO: Cristiano Ronaldo și-a găsit deja casă în Torino. Imagini cu noua locuință a viitorului star de la Juventus. Chirie exorbitantă

În Italia se vând deja tricouri cu numărul 7 pe care Cristiano Ronaldo îl va purta și la Torino.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

foto: express.co.uk

Programul din Liga 1 al sezonului 2018-2019 s-a decis! Care sunt favoritele la titlu? FCSB, CFR Cluj sau ”U” Craiova. Ve... Doliu în sportul românesc! A murit Mihai Zaharia, fostul președinte al CS Rapid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x