Antena Căutare

GALERIE FOTO: Bijuteria oltenilor este gata de inaugurare. Imagini de senzație din interiorul stadionului ”Ion Oblemenco”

Așteptarea fanilor din Craiova a luat sfârșit! După câteva zile de emoții și de incertitudine, noua bijuterie a Olteniei, stadionul ”Ion Oblemenco”, a primit undă verde din partea Companiei Naţionale de Investiţii (CNI).

În această dimineață, CNI a anunţat că va încheia în mod oficial procesul de recepţie la terminarea lucrărilor de reconstrucţie a Stadionului Ion Oblemenco din Craiova.

”Suntem onorați să oferim în exclusivitate atât suporterilor olteni, cât şi celorlalți iubitori ai fotbalului românesc, vestea mult aşteptată! Arena din Bănie este gata!! Astăzi, 7 noiembrie 2017, încheiem în mod oficial procesul de recepție la terminarea lucrărilor, obiectivul fiind predat beneficiarului, respectiv Primăriei Craiova. Precizăm faptul ca noul Ion Oblemenco reprezintă un proiect "de suflet" al CNI, drept urmare suntem mândri că am reusit să ne îndeplinim misiunea şi să ajungem la bun sfârşit pentru un nou început.”, anunță CNI într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a companiei.

În aceste condiții, Universitatea Craiova va putea inaugura noul stadion la 10 noiembrie, de la ora 20.00, într-un meci amical cu Slavia Praga.

Noua arenă din Craiova va avea o capacitate de 30.000 de locuri. Stadionul a costat în jur de 240 de milioane de lei.

sursa foto: cni/csuc.ro

Plecare surpriză de la FCSB! Un fotbalist din lotul lui Nicolae Dică a cerut transferul de la liderul Ligii 1... FCSB mai ia un jucător de valoare din Liga 1! O speranță a fotbalului românesc vine gratis în curtea liderului Ligii 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x