Antena Căutare

Gică Hagi lasă Viitorul pentru o echipă care va juca în Liga Campionilor. Unde poate antrena ”Regele” în sezonul 2018-2019

Gică Hagi a declarat în dese rânduri că își dorește să plece din Liga 1 pentru o nouă provocare în fotbalul important din Europa. Dorința sa are mari șanse de a se îndeplini din vară. ”Regele” este favorit să preia cea mai importantă echipă din Polonia: Legia Varșovia.

Presa din Polonia scrie azi că Gică Hagi este aproape sa semneze cu Legia Varșovia, grupare care se află pe primul loc în campionat și va juca din sezonul viitor în Liga Campionilor. Publicația Pilka Nozna scrie că oficialii Legiei au fost refuzaţi de slovacul Adrian Gula, iar Gică Hagi a devenit acum prima varianta pentru a prelua banca echipei.

Polonezii s-au interesat de Gică Hagi încă de acum câteva săptămâni, iar antrenorul celor de la Viitorul nu a negat atunci posibilitatea de a antrena în Polonia. ”Legia Varșovia? Orice echipă care participă în cupele europene are șansa de a obține semnătura mea”, declara Hagi în urmă cu două săptămâni.

Legia Varşovia se află în acest moment pe locul 1 în campionatul Poloniei, cu 61 de puncte, două peste echipa lui Mihai Răduț, Lech Poznan.

In afara Viitorului, Hagi le-a mai pregătit în carieră pe Galatasaray și Bursaspor.

UNA PE ZI! Lovitură cruntă pentru Cupa Mondială: cea mai sexy femeie din 2018 nu merge în Rusia!... Biletul Zilei 09.05.2018. Trei ponturi sigure de miercuri ne aduc profitul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x