Antena Căutare

Gică Hagi pregătește un nou transfer de răsunet! ”Roberto Carlos” de Ovidiu, la un pas de cel mai tare campionat al Europei

În ciuda faptului că Viitorul din acest sezon este o umbră a echipei care lua titlul în sezonul trecut, jucătorii crescuți și promovați de Gică Hagi sunt la mare căutare în țară și în Europa.

După ce Răzvan Marin a ajuns la Standard Liege, iar Coman, Nedelcu și Benzar la FCSB, Gică Hagi se pregătește de o nouă lovitură de răsunet, de această dată tot pe plan extern.

Conform publicației AS.com, fundașul stânga al Viitorului și al echipei naționale, Cristi Ganea (25 de ani), este foarte aproape de un transfer la formaţia spaniolă Athletic Bilbao.

Spanioli scriu că fundașul Viitorului a crescut în Țara Bascilor, la Basauri, acolo unde locuiesc părinții și sora sa. Ganea s-a format ca jucător la centrele de copii și juniori ale cluburilor Basconia și Indartsu, din Țara Bascilor, astfel că îndeplinește condițiile cerute de șefii clubului și de fani.

Jurnaliștii de la AS adaugă că mutarea s-ar putea face în iarnă, iar Bilbao este dispus să ofere două milioane de euro pentru fotbalistul echipei lui Hagi.

Ganea are o cotă de piață de 1,2 milioane de Euro, conform Transfermarkt.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În Spania, Ganea a jucat pentru Mallorca B, iar în România a fost legitimat la lui ASA Târgu Mureș, ”U” Craiova, Săgeata Năvodari și FC Brașov. În 2015 a semnat cu FC Viitorul Constanța, alături de care a devenit campion în vara acestui an.

Selecționerul Cosmin Contra a anunțat numele noi din Liga 1 care pot ajunge la echipa națională. Mesajul transmis lui Al... Real Madrid a găsit următorul ”galactic”: Harry Kane! Campioana Europei oferă 170 de milioane de Euro, însă englezii cer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x