Antena Căutare

Gigi Becali i-a decis soarta lui Nicolae Dică după un nou sezon ratat: ”Nu avem joc elaborat, nu pasăm, nu avem posesie nu jucăm nimic...”

CFR Cluj, cea mai serioasă echipă a Ligii 1 a câștigat al 4-lea titlu de campioană din istorie, în urma unui sezon pe care l-a dominat de la un capăt la altul. Pierzătoarea de serviciu, ca și în sezoanele 2015-2016 și 2016-2017, a fost FCSB-ul lui Gigi Becali.

CFR Cluj, cea mai serioasă echipă a Ligii 1 a câștigat al 4-lea titlu de campioană din istorie, în urma unui sezon pe care l-a dominat de la un capăt la altul. Pierzătoarea de serviciu, ca și în sezoanele 2015-2016 și 2016-2017, a fost FCSB-ul lui Gigi Becali. Cu un Nicolae Dică mai mult în plan ”secund”, roș-albaștrii au avut un sezon 100% ratat în campionat.

În ultima reprezentație din sezonul 2017-2018, FCSB a învins pe Astra Giurgiu, scor 1-0, într-un meci lipsit de ambiție, însă cu multe găuri, în viziunea patronului Gigi Becali. Deși FCSB-ul lui Dică a făcut un nou meci modest, postul ”debutantului” nu e în pericol. Paradoxal, Becali recunoaște că echipa sa nu joacă nimic, însă merge pe mâna omului care tocmai i-a ratat un titlu pe care îl avea în mână înaintea meciului cu Poli Iași.

”Titlul s-a pierdut, nu s-a câștigat. A făcut-o echipa mai puternică, mai valoroasă, mai tare. Noi nici astăzi n-am condus clar, puteau să ne marcheze un gol. Noi nu avem joc elaborat, posesie. Nu pasăm nimic, nu avem posesia cum trebuie să o avem, jucători cu frică. Niciodată nu am jucat atât de prost. Dică rămâne, dar vor pleca jucători.” a spus Becali la digisport.

În vârstă de 38 de ani, Nicolae Dică a fost numit la FCSB înainte de startul de campionat. Acesta antrenase înainte SCM Pitești, actuala FC Argeş din Liga a 2-a. Era prima sa experiență ca antrenor principal, după ce mai lucrase, ca "secund" la FCSB, atât cu Costel Gâlcă, dar şi cu Mirel Rădoi.

În play-off, FCSB cu Dică pe bancă a obţinut 6 victorii, trei rezultate de egalitate şi o înfrângere, ce de la Iaşi. Care a fost decisivă.

CFR Cluj e noua campioană a României! Elevii lui Dan Petrescu, campionii ediției 100 a Ligii 1 în anul centenarului!... CFR Cluj în grupele Ligii Campionilor, un obiectiv greu de atins! Ce adversari îi așteaptă pe ardeleni! FCSB, ”U” Craiov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x