Antena Căutare

Gigi Becali: "Steaua sunt eu"

Desi a dorit sa anunte gestul mare pe care l-a facut, oferindu-i lui Bacila un contract la Steaua in cazul in care nu va mai fi dorit la Pandurii, Gigi Becali risca sa-si puna din nou suporterii in cap. La GSP TV el a declarat nici mai mult nici mai putin decat ca Steaua e el.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat in direct la GSP TV ca a fost astazi sa il viziteze pe Cosmin Bacila, jucatorul accidentat grav de Gardos in partida de aseara dintre Steaua si Pandurii, 1-2.

"I-am cerut scuze baiatului ca am declarat aseara ca Gardos nu l-a atins. M-a impresionat mult sotia lui care a spus printre lacrimi ca vor trece si peste momentul asta. Atunci eu i-am zis: «Din punct de vedere financiar, nu o sa ai nici o problema. Daca nu vei prelungi contractul cu Pandurii, vii si semnezi contract cu Steaua». Bacila mi-a raspuns in gluma ca o sa se faca bine mai repede daca ii dau sansa asta", a spus Becali.

"I-am zis ca ce i s-a intamplat a fost din cauza mea, pentru ca s-a accidentat intr-un meci cu Steaua si Steaua sunt eu"
a continuat latifundiarul din Pipera.

Becali a marturisit ca nu mai suporta sa fie batut de echipele mici si este dispus sa investeasca si mai mult: "Iau un atacant de 10 milioane, ca nu mai pot! Am tot zis ca fac asta, dar nu m-am invatat minte!"

Articolul continuă după reclamă

Citeste si Gazeta Sporturilor!

foto: Intact Images

Presedintele lui FCM Targu Mures a demisionat... VIDEO! Lacrimi in vestiarul Pandurilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x