Antena Căutare

Încă doi jucători ex-FCSB sunt out de la echipele lor! Se îmbogățește istoria eșecurilor românești din Vestul Europei

Niciun început de an fără ca jucătorii români din Vestul Europei să nu aibă de suferit. După ce Stanciu a făcut câțiva pași spre Est, iar Adi Popa a ajuns chiar în Orientul Mijlociu, alți doi ex-steliști sunt pe punctul de a spune adio fotbalului adevărat din Occident. Florin Gardoș și Alex Chipciu nu mai au loc în Anglia și Belgia, iar zvonurile că aceștia se îndreaptă spre Răsărit sunt tot mai puternice.

În 2014, ”Sfinții” de la Southampton plăteau 6,8 milioane pentru a-l lua pe Gardoș de la Steaua. Din păcate, românul s-a accidentat extrem de grav după doar un sezon, iar revenirea la prima echipă nu s-a mai produs nici până azi. Apărătorul român a făcut un meci slab cu Arsenal, în urmă cu un an în Cupă, și de atunci a dispărut definitiv din echipă. La început puteam vorbi de accidentare, însă deja au trecut doi ani și românul e tot pe bară., deși nu e accidentat.

Ieri, în presa din România a apărut informația că Florin Gardoș vine spre Est. Nu ajunge însă în România ci face un popas în Ungaria. Conform gsp.ro, Florin Gardoș negociază în aceste zile cu Ferenvaros, liderul din Ungaria. Gardoș nu a mai evoluat la Southampton din meciul pierdut cu Arsenal, scor 0-5, în Cupa Angliei, pe 28 ianuarie 2017. Intrat în ultimele 6 luni de contract în Hexagon, fostul fundaș al Stelei a primit semnale că trebuie să își caute altă echipă.

Probleme mari are și fostul coleg al lui Gardoș de la Steaua/FCSB, Alex Chipciu. După ce s-a despărțit de Nicolae Stanciu, tehnicianul campioanei en titre a Belgiei pare să-i fi pus gând rău și lui Alex Chipciu. Presa din Belgia scrie că internaționalul român nu se încadrează în sistemul de joc folosit antrenorul Vanhaezebrouck la Anderlecht, iar ultima declarație a acestuia pare să confirme acest lucru.

”Nu avem jucători care pot surprinde prin actiuni individuale în flancuri. Saief nu este un jucător de bandă, și Chipciu nu poate face nici el acest lucru”, a spus Vanhaezebrouck, potrivit Voetbal Nieuws.

”Lotul” românilor care nu confirmă la echipele de club din Europa este nesfârșită. Iată doar câțiva dintre ei:

Vlad Chiricheș (Napoli)
Și Vlad a jucat pe vremuri în Anglia, acolo unde a clacat la Totttenham. Ajuns în Serie A, căpitanul naționalei și-a păstrat statutul de rezervă. La Napoli mai joacă doar datorită suspendărilor sau a accidentărilor unuia dintre Albiol sau Kolibaly. În rest, are ”rezervă” pe cartea de muncă.

Laszlo Sepsi (Nurnberg)
Vicecampion al României cu ASA Tg. Mureș și jucător care a cochetat cu naționala, Sepsi părea un jucător de bază la 1.Nurnberg. Ulterior, fundașul român s-a transformat într-un jucător care abia mai prinde banca.

Dorin Rotariu (FC Brugge/Mouscron)
Pentru fostul dinamovist, povestea transferului în Europa are două părți. Cea negativă este legată de faptul că nu a reușit să se impună la puternica Brugge. Apoi, urmează partea pozitivă. La Mouscron, Rotariu joacă meci de meci. E antrenat însă de Mircea Rednic și acesta poate reprezenta un avantaj.

Claudiu Keșeru (Ludogoreț)
Atacantul campioanei Bulgariei are o situație extrem de paradoxală la Razgrad. Deși e golgheter, Keșeru începe aproape toate meciurile ca rezervă. Antrenorul are alte preferințe în avanposturi, deși românul e eficient.

Românii cu probleme din Europa care și-au schimbat echipele:
Ianis Hagi - plecat de la Fiorentina la Viitorul Constanța!
Alin Toșca - plecat de la Betis Sevilla la Benevento
Nicolae Stanciu - plecat de la Anderlecht la Sparta Praga
Adi Popa - plecat de la Reading la Al Taawon.

Cristiano Ronaldo la 33 de ani! 7 lucruri mai puțin știute despre CR7. Știai că poți studia cursul ”Cristiano Ronaldo” ?... FOTO. Cu cine a fost pozată Simona Halep în timp ce lua masa! Nu e prima dată când se întâmplă asta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x