Antena Căutare

Încă un jucător dezamăgește după ce a semnat cu FCSB! Fotbalistul de ”zeci de milioane” de Euro al lui Gigi Becali, desființat: ”E ca un tractor stricat!”

Gigi Becali are un ”coleg” pe măsură în Liga 1 la capitolul distrugeri publice de jucători. La câteva ore după ce FC Botoșani a ratat și matematic prezența în play-off-ul Ligii 1, patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, a ieșit în presă cu o declarație extrem de dură la adresa jucătorilor antrenați de Costel Enache. Printre cei vizați s-a numărat și jucătorul de ”zeci de milioane” de Euro luat de FCSB de la Botoșani, Olimpiu Moruțan.

Nervos pentru că FC Botoşani nu mai are nici şanse teoretice de a se califica în play-off, după înfrângerea suferită în prelungiri pe terenul campioanei Viitorul, scor 1-2, finanţatorul Valeriu Iftime, l-a pus la zid pe Olimpiu Moruţan, jucător care, din sezonul viitor, va evolua la FCSB.

”Cea mai mare deziluzie este Moruţan. Am văzut aseară un TGV contra unui tractor stricat. Mă refer la Ianis vs. Olimpiu. Oriunde ar juca, nu are dreptul să se comporte aşa, la cât s-a vorbit despre el. Are 18 ani, are maşină frumoasă şi o gagică pe măsură şi crede că este buricul pământului. În condiţiile astea, cam uiţi că eşti fotbalist”, a declarat Iftime, la Sport Total FM.

În meciul de la Ovidiu, mijlocaşul de 18 ani a avut o evoluție modestă și a fost schimbat la pauză, când în locul său a intrat Cătălin Golofca. În toate cele trei meciuri jucate în 2018, Moruţan a dezamăgit şi nu a mai repetat prestaţiile care l-au făcut pe Gigi Becali să insiste pentru transferul său şi să-i fixeze o clauză de reziliere de 70 de milioane de euro.

În decembrie 2017, Gigi Becali plătea aproximativ 700.000 de euro + procente la un viitor transfer şi bonusuri în funcţie de performanţe (calificarea în Ligă sau convocările la naţională) pentru jucătorul celor de la FC Botoșani.

Moruțan nu ar fi primul jucător care clachează după transferul la FCSB. Puștii aduși de Gigi Becali de la Viitorul în 2017, Dragoș Nedelcu și Florinel Coman reprezintă deja alte dezamăgiri crunte la roș-albaștrii. Spre deosebire de Moruțan, aceștia au ”demonstrat” în tricoul lui FCSB că nu fac față la un nivel înalt.

Dansul care face istorie la Jocurile Olimpice 2018. După 20 de ani au luat aurul olimpic și au încins gheața cu mișcăril... BREAKING NEWS! Condamnări-ȘOC în lumea fotbalului românesc. Frații Becali se întorc la închisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x