Antena Căutare

Juventus - Dinamo LIVE VIDEO ONLINE

Juventus - Dinamo LIVE VIDEO. Al doilea meci al zilei din play-out poate consfinți numele primei retrogradate din acest sezon. Liderul Dinamo, se deplasează pe terenul ”închiriat” de la Voluntari al celor de la Juventus București, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Juventus-Dinamo este live video online de la ora 21:00.

Juventus - Dinamo LIVE VIDEO. Meciul de la Voluntari poate însemna ultima șansă a ”juventinilor” de salvare. Orice alt rezultat în afară de un succes e echivalent cu ”matineul”. Juventus este deja la 6 puncte de locul de baraj, iar în urma acestei etape, dacă nu va câștiga, ecartul se poate mări.

Juventus - Dinamo LIVE VIDEO. În tur, pe arena din Ștefan cel Mare, Juventus a detonat bomba și a învins cu 2-, într-un meci în care nu a prea ieșit din propria jumătate, însă a profitat de erorile mari ale apărării trupei lui Florin Bratu. Ciprian Petre și Wallace au marcat atunci pentru echipa lui Marius Baciu.

Juventus - Dinamo LIVE VIDEO. Dacă va învinge azi, Juventus va mai realiza o uriașă surpriză, întrucât va câștiga contra unei echipe care domină copios play-out-ul, Dinamo având 9 puncte peste Botoșani în clasament. Juventus a marcat un singur gol acasă în ultimele 6 luni: victoria 1-0 cu Poli Timișoara. În rest....au fost 7 eșecuri la zero, printre care câteva cu 0-3 și unul cu 0-5.

Articolul continuă după reclamă

Juventus - Dinamo LIVE VIDEO. Dinamo are cotă mai mult decât atractivă pentru o victorie azi: 1,80. Gazdele primesc valori de la 4,40 la 5,00, în timp ce remiza e văzută cu 3,60-3,70. În mod logic, Dinamo ar trebui să învingă lejer, fapt pentru care recomandăm acest pont: ”victorie Dinamo”.

Denis Alibec, un gol pe sezon, injurii fără număr către Nicolae Dică. Cum l-a catalogat atacantul pe antrenorul FCSB: ”E... Biletul Zilei 15.05.2018. Patru meciuri spectacol de azi ne aduc câștigul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă) Miercuri, 05.06.2024, 10:02
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x